Jelenlegi hely

Van már saját szavad erre az évre?

Van már szavad erre az évre? Gyere, keresd meg velünk a saját szavad 2021-re!

Szeretsz játszani? Esetleg babonás is vagy?

Izgalmas kis játékra hívunk az év elején, keresd meg a saját szavad 2021-ra! Iránymutató, inspiráló lehet vagy épp visszaigazolást adhat évkezdő döntéseidhez, ha hiszel vagy vonzódsz az ilyen misztikus dolgokhoz. Vigyázat, van akinek inkább önbeteljesítő jóslattá válik!

Jen Fulwier amerikai stand up komikus hölgy és pályaelhagyó programozó készített egy ingyenes kis programot, ahol egy gombnyomásra kiderül, mi az év szava számunkra. Jen mozgalmas Instagram oldalát egyébként itt találod. Túl a programozásokon és fellépéseken, írt könyvet is, mely első könyves íróhoz képest rögtön Christopher Díjat kapott, mely 1949 óta az íróknak, rendezőknek és producereknek adható egyik legrangosabb díj Amerikában.

Vállalom, hogy babonás vagyok, és játszani is szeretek, így naná, hogy rányomtam a gombra. Presence az idei szavam, és valóban, a hét elején két nap alatt kigondolt, és a korábbi felfogásomhoz képest új terveimhez jól passzol a szó, a változtatás lényegét foglalja össze. Majd jövő ilyenkor beszámolok, valójában milyen lett az évem.

Szeretnél Te is játszani?

Az Év szava azaz a

WordOfTheYear.me -t itt találod, próbáld ki, és írd meg szerkesztőségünknek a 2021-es szavad!

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére