Jelenlegi hely

Újraalkotja a legjobb filmes jeleneteket egy pécsi pár - Zseniális képek születtek!

Így is lehet! Kovács Fanni és párja, Hosszú Norbert remek szórakozást találtak maguknak (és persze nekünk is) a karantén idejére: újraalkotják a filmtörténelem legjobb jeleneteit otthon, vicces formában. Mutatjuk a fotókat!

 

Mire jó a karantén?

Fanni és Norbi tehetséges előadóművészek, a fiatalokból álló pécsi Improvokál Társulat vezetői.

Már régóta szerették volna megvalósítani azt az ötletüket, miszerint filmeket képezzenek le. Szabadidő híján ezt eddig nem tudták megoldani, most azonban karantén lévén másuk sincs, mint idejük, így megszülettek ezek a rendkívül humoros filmes reprodukciók.

#maradjotthon

Az elkészítéshez csupa olyan dolgot használtak fel, amelyek a lakásukban fellelhetőek.

Az elkészült képek kreatívak, viccesek, a felhasznált eszközök a karanténi otthonlétet jutattja eszünkbe. Megjelenik az ikonikus wc papír, a maszk, a liszt, de még a #maradjotthon felirat is.

 

Merj belefogni új dolgokba!

Hát bizony Fanniék egy percig sem unatkoznak otthon, a képek készítése alatt rengeteget nevetnek, folyamatosan ötletelnek az újabb és újabb filmeken.

"Úgy látjuk sok embernek kellemes pillanatokat okoznak a képeink, ennek nagyon örülünk. Ha van bármiféle üzenetünk ezekkel, akkor talán az, hogy merjenek az emberek belefogni új dolgokba, még ha a kialakult helyzet kilátástalannak is tűnhet."

... még nincs vége:

 

 

 

Kövesd Fanni facebook oldalát, hogy ne maradj le a legújabb alkotásokról!

Fanni és Norbi ne hagyjátok abba, kíváncsian várjuk mivel leptek meg még minket! :)

Elsner-Szentesi Mónika - Kaposvárimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére