Jelenlegi hely

Színház online: elindult a SzínházTV

A járványhelyzetet megsinylő színházi világ lépett és elindította a SzínházTV online színházi streamingszolgáltató platformját. Céljuk, hogy otthonról, kényelmesen, külföldről és vidékről is nézhetünk élő színházi előadásokat életben tartva ezzel a színházi szakmát éppúgy mint a közönség szeretetét. 

A SzínházTV november 12-én este 19:00 órakor debütál a Jurányi Ház Egy őrült naplója című darabjával. Ezután csütörtökönként 19:00-kor láthatunk élő színházi közvetítéseket.

A novemberben induló SzínházTV-n a színházkedvelők jelenleg az Orlai Produkciós Iroda, a Katona József Színház, a Játékszín és a Centrál Színház darabjaira válthatnak jegyet a weboldalon keresztül.  a platformon, ám a jövőben várhatóan még több színház előadásaival bővül majd a kínálat.

Az előadásokat a legjelesebb színházak repertoárjából válogatják, kizárólag szakmai szempontok alapján, hogy minél színesebb és változatosabb előadásokkal találkozhasson a néző.

Rudolf Péter a Centrál Színház New York-i komédia című darabjában

Hogyan nézheted meg az előadásokat?

A jegyvásárlás csak regisztráció után lehetséges. Az ide felkerülő színházi előadások 24 órán keresztül lesznek elérhetőek, így az egész világon, egy egész napon keresztül bárki bárhol elérheti az előadást.

A megvásárolt jeggyel egyszeri alkalommal lehetséges csak megtekinteni a darabokat.

Technikai feltételei sem bonyolultak: megfelelő internetkapcsolat (720p/HD streamhez 1.5-2 Mbps sebességű); Firefox, Chrome vagy Safari böngészők legfrissebb verziója szükséges.
Az előadásokat asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobilon egyaránt meg lehet nézni.

A SzínházTV 2020-as tervezett műsora:

2020. november 19. 19:00 – New York-i komédia (Centrál Színház)

2020. november 26. 19:00 – Hatan pizsamában (Játékszín)

2020. december 10. 19:00 – Jeanne d’Arc (Katona József Színház)

2020. december 17. 19:00 – Second Life, avagy kétéletem (Orlai Produkciós Iroda)

2020. december 26. 19:00 – A szőke ciklon (Játékszín)

Megtekinthető lesz továbbá az Orlai Produkciós Iroda Határátlépések és Hogy szeret a másik darabja is.

ADL - Debrecenimami

Forrás: SzinházTV weboldala

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére