Jelenlegi hely

Nem tudsz utazni? - Készíts vakációs képet a nappaliban!

A vízesést a zuhany, a koalamacit a macskánk, az egzotikus tájat a szomszéd ház panorámája helyettesíti az újraalkotott vakációs képeken. Mutatjuk a vicces fotókat!

A jelenlegi helyzetben nincs napirenden a nyári utazás tervezése. Szomorkodás helyett miért ne játsszunk inkább és nevessünk a mókás fotókon? A legújabb kihívás is erről szól.

A litván utazó, újságíró, Liudas Dapkus egy kihívást indított el a Facebook oldalán, amelyben arra kéri a résztvevőket, hogy a legjobb, legviccesebb és legeredetibb utazós képüket az otthonukban alkossák meg. Ehhez némi kreativitás és nagy adag fantázia szükséges, de az önirónia sem hiányozhat.

A beküldött fotókon az emberek sokszor ugyanazt a ruhát viselik, ugyanabban a pozícióban állnak, csak kevésbé festői a háttér. A vízesést a zuhany, az egzotikus tájakat a kert, a városi panorámát a szomszéd ház helyettesíti.

Az otthoni álmodozós, újraalkotott utazási képeket #quarantinetravelerchallenge hashtaggel posztolják.

Íme néhány karanténutazós kép a BoredPanda válogatásából:

Forrás: boredpanda.com

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére