Jelenlegi hely

Ingyenes lesz a jogosítvány a középiskolásoknak?

Ingyenessé teszi szeptember 1-jétől az állam a jogosítványszerzést a középiskolásoknak – jelentette be az igazságügyi miniszter, Tuzson Bence Facebook-oldalán.

A támogatásba beletartoznak a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati órák is. A részletekről a későbbiekben ígért bővebb tájékoztatást.  A hírt Tuzson Bence igazságügyi miniszter csütörtökön jelentette be közösségi oldalán

Azóta ezt az információt maga Tuzson Bence annyival módosította, hogy 2024 szeptember 1-től a középiskolai oktatás része lesz a KRESZ és az egészségügyi oktatás. Az állam pilot jelleggel elindítja a gyakorlati oktatás ingyenes megszervezését is. Céljuk, hogy a jövőben ezt teljes körűvé tegyék.

ADL - Debrecenimami

Listakép: Pexels / Kaique Rocha

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Humoros locsolóversek apáknak!

Humoros locsolóversek apáknak!

Hamarosan itt a locsolkodás ideje, ezért csokorba szedtük, ha nem is a legszebb húsvéti, de vicces locsolós verseket apáknak. A szép és hagyományos locsolóvers mellé, minden férfinak kell a tarsolyába egy humoros vers is... Mert hát a lányok várják ám azt is!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére