Jelenlegi hely

Ilyen még nem volt! Indul Magyarország első női reggeli rádióműsora

Igazi női konkurenciát kap a reggeli rádiózás három karakán, vicces és saját jogán sikeres nő személyében. Pálfi Éva, Balázs Andrea és Argyelán Kriszta tabudöntögető, extrém, izgalmas de olykor igazán mélyre menő témákkal várja a hallgatókat február 5-től minden hétköznap reggel 7 és 10 között a Manna FM-en.

Balázs Andi izgatottan várja az új kihívást.

Már a próbaadások során kiderült, hogy a rádiózás három női muskétása között csak úgy vibrál a levegő és ezt minden bizonnyal a rádióhallgatók is érzik majd. Pálfi Éva, Balázs Andrea és Argyelán Kriszta ugyan teljesen más karakterek, egy valamiben azonban nagyon is egyformák: mindhárman tapasztalt, a saját jogukon sikeres nők, akik határozott véleménnyel rendelkeznek a rekordgyorsasággal változó világról és benne a nők helyzetéről.

Pálfi Éva élvonalbeli női marketing szakértőként régóta munkálkodik azon, hogy mind a cégek, mind pedig a média felelősen kommunikáljanak a nők felé, ezáltal ők sikeresebbek, a nők pedig magabiztosabbak tudatosabbak lesznek és nem hagyják magukat manipulálni. Pontosan tudja mire vágynak a nők és milyen kihívásokkal küzdenek ma, hiszen évente 2 reprezentatív kutatást vezet. Ezek eredményeit az évente megrendezésre kerülő ezerfős szakmai B2W Fesztiválon osztja meg cégvezetőkkel, nagyvállalati döntéshozókkal.

„Nagyon jól működünk együtt, noha teljesen különbözőek vagyunk, éppen ezért nem is értünk egyet mindenben, de nagyon érdekes más megközelítésből is végiggondolni a dolgokat. Rengeteg témát fogunk érinteni, szóba kerülnek intim dolgok, munkával, magánélettel, öregedéssel kapcsolatos történések is. Éppen attól lesz majd olyan színes és izgalmas a műsor, hogy mindhárman más karakterek vagyunk. Andi inkább a vicces, csipkelődő karakter, Kriszta egy cuki szeretetgombóc, én pedig leginkább az egyensúlyra ügyelek majd. Egy azonban biztos: mindhárman bevállalósak vagyunk a témákat illetően” - fejtette ki Pálfi Éva.
 

A férfiaknak is tanulságos lesz hallgatni.

Balázs Andreát „Kasszás Erzsi”-ként ismerhette meg a nagyközönség, de a televízióban és a színpadon is számos produkcióban találkozhattunk már vele. A rádiózás sem ismeretlen a számára, a Bézs FM-en három éve saját műsora fut. A színésznő számára a korán kelés sem jelent majd gondot.

„A forgatások miatt nem volt ritka, hogy fél öt előtt kellett kelnem, ráadásul vidéki lány vagyok, nem vagyok későn kelő típus. Nagyon izgatottan várom ezt a számomra új kihívást, mert ilyenben még nem volt részem. A műsor annak ellenére, hogy leginkább a nőkről szól, túlmutat majd a női csacsogáson, és nagyon gondolatébresztő lesz. Igazodunk a napi történésekhez, hírekhez is, de nőként, női szemmel látunk rá a problémákra és azok megoldására is. De nem csak a nők, hanem a férfiak számára is érdekes, tanulságos lesz a műsor, hiszen egy kicsit közelebb juthatnak hozzánk, ahhoz, hogy milyen a gondolkodásmódunk, ami segít jobban megismerni minket” - tette hozzá Balázs Andrea.

Argyelán Kriszta régi motorosnak számít már a rádiózás világában, hisz műsorvezetőként, illetve szerkesztőként több rádiónál is hallhatták már őt a rádióhallgatók, de a televíziózás világa sem áll messze tőle. A TV2 női csatornahangja is volt, de láthatták a nézők az RTL Klub Egészségkalauz című magazinműsorának háziasszonyaként is.

„Mindenképpen hiánypótló lesz ez a műsor, hisz sok olyan témát érintünk, amikről sok nő még ma is azt gondolja, nem szabad vagy nem lehet beszélni róla. Lesz szó a menopauzáról, de arról is, hogy miért keresnek sok munkahelyen még ma is kevesebbet a nők, mint férfi kollégáik, de arról is szót ejtünk, vajon miért nincs egy mai pénzérménken sem női történelmi személy képe. Nyíltan, de nem sértő vagy bántó módon beszélünk azokról a problémákról, jelenségekről, amelyek meghatározzák a mai nőket és talán utat mutatunk néhány régi, berögzült sztereotípia megdöntésében” - magyarázta Argyelán Kriszta. 


Fotók (kredit: Maklári Attila)

A Manna FM online, élő műsora ITT!

-- Sajtóközlemény --

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére