Jelenlegi hely

GazdAGODJ okosan! - Új pénzügyi oktató társasjáték most IMAMI kedvezménnyel!

Ha megkérdezik, hogy szülőként mi a legfontosabb számunkra, két dolgot biztosan az elsők között említünk: a gyerekeinkkel, szeretteinkkel együtt töltött MINŐSÉGI IDŐT, és az ANYAGI BIZTONSÁGOT.

Most sokat lehetünk együtt: igen, a kiskamasz és a tinédzser gyerekeinkkel is. Így az elmúlt 5 hét alatt rongyosra játszott társasjáték parkunkba talán jól jönne egy - egy új darab.

De milyen játékot válasszunk, ha 9-10 éves, és annál idősebb gyerekeink vannak?

És ha még az is szempont, hogy mi felnőttek is élvezzük a játékot? :) 

Gazdasági válság...talán még sosem éreztük ennyire a pénzügyi tudatosság fontosságát, ezért mi valamilyen pénzügyi témájú játékot keresgéltünk.

Így találtunk rá egy új, 2019 őszén megjelent, magyar fejlesztésű társasra, ami  játszva tanítja meg a pénzkezelés szabályait, miközben az egész családnak izgalmas, a "Gazdálkodj okosan!"-on túlmutató szórakozást nyújt:

CASHFLOW MAGNET - PÉNZÜGYI SZIMULÁCIÓS OKTATÓ TÁRSASJÁTÉK


Most Imami kedvezménnyel, ingyenes szállítással lehet a tiétek!

Kinek szól?

10 - 100 éves  korig mindenkinek!

Általános - és középiskolásoknak, egyetemistáknak, pályakezdő fiataloknak, alkalmazottaknak, vállalkozóknak, anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek...

Hányan játszhatják?

Akár nyolcan!

Miről szól a játék?

A játéktáblának két oldala van: a Versenypálya és a Szabad Élet Pálya, itt haladunk előre a szuperhős "Johnny CashFlow" figuránkkal.

A Versenypályán az első cél, hogy pénzt takarítsunk meg, mert ebből lesz a tőkénk, amiből a befektetéseinket finanszírozzuk.

Ha a befektetéseinkből már annyi jövedelmünk van, hogy az meghaladja a havi kiadásainkat:

elértük az anyagi biztonságot, így megfordíthatjuk a táblát, és eljuthatunk a Szabad Élet Pályára. 

A Szabad Élet Pályán már nincsenek pénzügyi gondjaink, nem a pénzszerzés számít, így arra koncentrálhatunk, hogy megvalósítsuk az álmainkat és elérjük a személyes céljainkat, miközben egymás és a rászorulók segítése, az adakozás is fontos szerephez jut! :) 

Egy pénzügyi játékról azt gondolhatnánk, hogy az egyetlen cél: a lehető legtöbb javat összeszedni MAGUNKNAK.

A CashFlow Magnet nem ilyen: igazi kooperatív játékra találtunk benne, hiszen egyéni törtetés helyett az összefogás ereje előrébb visz a játék során. 

A Szabad Élet Pálya önmagában is játszható, szabályai rugalmasabbak és egyszerűbbek, így a kisebbekel érdemes ezzel kezdeni.

HOGYAN IS MŰKÖDIK A JÁTÉK?

IDE KATTINTVA EGY ÉLŐ JÁTÉKBA PILLANTHATSZ BE!

Kipróbáltuk: ilyen volt!

A futár 2 napja hozta meg a társast tartalmazó csomagot. Izgatottan bontottuk ki, és igazán szép kivitelű, masszív, praktikus elrendezésű darabnak örülhettünk.

A gyerekek rögtön nekiugrottak volna, de én időt kértem: az első este kb. egy órát töltöttem a szabálykönyv olvasgatásával, a játékkal való ismerkedéssel.

A leírások érthetőek, így el is döntöttem, hogy a kicsire (10 éves) való tekintettel a Szabad Élet Pályával fogunk kezdeni. 

Másnap "suli" után előkerültek a számológépek / telefonok, ceruza,  radír, felvettem a moderátor szerepet és belevágtunk!
  Az első meglepetés akkor ért, amikor a bakancslistáról ki kellett választaniuk azt az álmot (célt), amit mindenképpen meg akarnak valósítani.

  Esküdni mertem volna, hogy a Thaiföldi nyaralás, vagy  a Hollywood-i hírességekkel közös ebéd lesz náluk a nyerő... ehelyett egyikük (a személyi edző álmokat dédelgető 16 éves) sportközpontot akart létrehozni  gyerekek képességfejlesztésre, a másik 16 éves álma egy étkeztetési alapítvány létrehozása lett afrikai gyerekeknek. Na jó, a kicsi azért beválasztotta Thaiföldet...:)  Az álmok megvalósítása és az adakozás is szépen, simán ment nekik, de a befektetések "intézése" elsőre kifogott rajtuk.
   
  "Sikerrel fejlesztesz egy telefonos applikációt!" CashFlow: 7000 euro, Befektetés 150 000 euro, megtérülés 56%. 
  Most mi vaaaan? - kérdezték.

  Gondoltam hagyom őket egy kicsit, még nem segítek... És a 16 évesek maguktól RÁJÖTTEK! 

  Ahányszor áthaladok a CashFlow mezőn, kapok 7000-et.  Minden CashFlow mező 1 hónap, tehát 12 hónap alatt a nyereség 7000 X 12: 84 000.  A 150 000 56%-a 84 000, tehát ÉRTEEEM!

  És hogy a tanakodás ideje alatt a kicsi se unatkozzon, a számításokat vele végeztették el számológéppel, aki ezt a kiemelten fontos feladatot (is) nagyon élvezte...:)

  Huhh, ez volt a legnagyobb katarzis a játékban, amit még nagyobb lendülettel folytattak.

  A vége az lett, hogy ők bizony a Versenypályát is ki akarják próbálni, ha lehet, akkor mindjárt másnap (szerdán - a digitális oktatási hét kellős közepén) reggel...:)

  MerthogyugyeőkezzelistanulnakÁM!

  A játékkal még csak most ismerkedünk, de az biztos, hogy nem "egyszer-kétszer játszós", majd a "polconporosodós"  társashoz jutottunk. Örülök, hogy mellette döntöttünk!

  SZERETNÉM A TÁRSAST: KÉREM A KUPONKÓDOT!

  De mi is az a CashFlow?

  A szó jelentése: pénzáramlás.

  A havi összes bevételünk és az összes kiadásunk különbsége, tehát azt mutatja meg, hogy adott pillanatban éppen mennyi pénzünk van a kiadások és bevételek alapján.

  Fontos, a játékban megtanulható és az életben is alkalmazandó "szabály", hogy a CashFlow-nk mindig, minden hónapban pozitív legyen.

  Mi történik, ha elakadunk a játékban?

  A CashFlow Mágnes csapata nem hagy magára: zárt facebook csoport, online webináriumok, járványmentes időben pedig személyes klubtalálkozók segítik a játékosokat.

  A CashFlow Magnet társast a PÉNZMÁGNES Alapítvány fejlesztette ki, melynek célja a fiatalok pénzügyi tudásának fejlesztése. 

  A játék elkészítését  a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Fogyasztóvédelem támogatta.

  Jó, jó, de mi az ára?

  A CashFlow Magnet társasjáték ára most 27.888 Ft. lenne, ami először szíven ütött. Az alapítvány elnökéhez fordultam azzal, hogy az olvasóink körében nagy igény lehet egy ilyen hiánypótló játékra,

  a mostani helyzetben viszont jó lenne elérhetőbbé tenni ezt a lehetőséget a családoknak...

  A CashFlow Mágnes csapata épp egy anyák napi kedvezménycsomagot dolgozott ki, de sikerült Nektek, kedves Imami olvasók még ennél is kedvezőbbé tenni a játék árát, így már két családi mozizás áráért a tiétek lehet:

  Mennyibe kerül Imami kedvezménnyel?

  A csak nektek, Imami olvasóknak szóló anyák napi kuponkóddal a játékot  most 5000 Ft kedvezménnyel, 22 888 Ft-ért megszerezheted, és a szállításért sem kell fizeteni!

         

  EZ JÓÓÓ, KÉREM A KUPONKÓDOT!

  A kuponkód letöltői azonnal megkapják ajándékba "A pénz 5 szabálya" című e-bookot! 

  Önfejlesztő könyveket vásárolnál? Egy 1500 forintos kupont is küldünk neked!

  Ajándékok

  Ez még nem minden...azok, akik megvásárolják a társast, ajándékot kapnak a CashFlow Mágnestől:

  • egy havi pénzügyi kimutatás tervező alkalmazást, és
  • a CashFlow Magnet kártyakeverő applikációt, amivel még élményszerűbb lesz a játék!

  Akár meg is nyerheted!

  Aki 2020.05.04-ig vásárol CashFlow Magnet pénzügyi társasjátékot, részt vesz egy sorsoláson, ahol visszanyerheti a társasjáték teljes összegét!

  Sőt: az ebben az időszakban vásárlók között 3 darab 10.000 Ft értékű (önfejlesztő) könyvcsomagot is kisorsolnak!

  SZERETNÉM A TÁRSAST: KÉREM A KUPONKÓDOT!


  Mit tartalmaz a játékdoboz?

  • 1 db két oldalas játéktábla
  • 12 db élethelyzet kártya
  • 2 db bakancslista
  • 25 db játéklap
  • 2 db ingatlankönyvelési segédlap
  • 1 db játékszabályzat
  • 8 db Johnny CashFlow játékbábú
  • 9×8 db játékérme
  • 3 db dobókocka
  • különböző játékkártyák (Tőkeképző, Befektetés, Piaci vásárló és Extra kiadás kártyák)
  • játék papírpénz

  Jobban megismernéd a játékot?

  Katt a videóra:

  SZERETNÉM A TÁRSAST: KÉREM A KUPONKÓDOT!

  Jó játékot és "gazdagodást" kíván az Imami csapata!

  Gellén Nóra 

  - Pécsimami - 

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

  SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

  Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
  Karácsonyfa legek

  Karácsonyfa legek

  A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
  Álomút gyermekrajz pályázat

  Álomút gyermekrajz pályázat

  Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
  Régi idők karácsonya Budapesten

  Régi idők karácsonya Budapesten

  Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.

  Partnereink

  Ugrás az oldal tetejére