Jelenlegi hely

A Familypark újra megnyitja kapuit

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja április 9-én újra megnyitja kapuit és az új szezont néhány újdonsággal, illetve egy nagyszabású attrakcióval indítja. A Familypark a Ruszti-dombság szívében, a Fertő tó közelében található és 14 hektárnyi területen kínál önfeledt szórakozást és kalandot a család minden tagjának.

Izgalmas kalandok, ameddig csak a szem ellát

A Familypark négy tematikus világában több mint 31 attrakció, valamint számos játék- és kalandpálya kínál feledhetetlen kikapcsolódást minden korosztály számára. Ezenkívül a forró nyári napokon izgalmas vízi attrakciók gondoskodnak a kellemes felfrissülésről.

A park egyik legnépszerűbb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Aki szereti a magasságot és a száguldást, annak itt a helye. A Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasút gyors irányváltásokkal gondoskodik a felhőtlen szórakozásról.

Leonardo repülő szerkezetével (Leonardos Flugmaschine) akár 20 méteres magasságba is emelkedhetünk, ahol különleges sétarepülést tehetünk, aki elég bátor hozzá, még a saját tengely körül is megpördülhet. A Római toronyból (Römerturm) fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a Ruszti-dombság természetvédelmi területére és a Fertő tóra.

A forró nyári napokon vízi attrakciók széles választéka gondoskodik a felfrissülésről, ezek közé tartozik például a Repülő halak körhinta (Fliegenden Fischen) vagy A Krokópálya (Krokobahn) is. Neptun vízi birodalma (Neptuns Wasserwelt) és a Vízmű (Wasserwerk) még több vizes kalandot kínál vízsugarakkal és mindenféle vízi játékkal. A vízimádók kedvelni fogják a legújabb attrakciónkat is…

2022 újdonsága: a Hódvár

A Falusi gazdaság tematikus részlegen tavasztól az új Hódvár vadvízi hullámvasút (Biberburg) gondoskodik az izgalmas vizes kalandokról. Egy felvonó visz fel benneteket 17 méter magasra, innen száguldhattok a mélybe és landolhattok hatalmas csobbanással egy vízzel teli medencében!

Aki szeretné próbára tenni célzóképességét, azt az Erdei expressz (Waldexpress) túloldalán található új állomáson, Filippo búcsújában (Filippos Kirtag) szórakoztató dobójátékok várják.

Aki a kalandok után megéhezne, biztosan talál kedvére valót a mintegy 17 étterem egyikében, amelyek az adott részleg témájához illeszkednek. A Familypark itt is készült egy-két újdonsággal. A Kis kajüt (Die Kleine Kajüt) kibővül és mostantól a Kakasvadászat (Gockeljagd) mellett is kínálunk finom jégkását.

Aki szerencsés, a Familyparkban tett látogatása során még a park kabalájával, Filippóval, a kandúrral is találkozhat és közös fotót is készíthet vele. A tökéletes szuvenírt pedig Filippo varázsboltjában (Filippos Zauberladen) találhatjuk meg.

A Familyparkban töltött izgalmas nap után a gyerekek biztosan mosollyal az arcukon alszanak majd el.

2022-es szezon

április 9. – november 1.

A pontos nyitvatartási idő megtalálható a www.familypark.at/hu oldalon.

Árak

Napijegy 3 éves kortól: 30 euró (tipp: az online jegyvásárlással spórolni lehet!)
Gyerekeknek 3 éves kor alatt: ingyenes a belépés

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára Beküldési határidő: 2023. április 23.
Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Pályázat típusa: alkotópályázat több korcsoportban Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Pályázat típusa: alkotópályázat felnőtteknek Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Pályázat típusa: alkotópályázat óvodásoknak és alsósoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére