Jelenlegi hely

A Familypark újra megnyitja kapuit

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja április 9-én újra megnyitja kapuit és az új szezont néhány újdonsággal, illetve egy nagyszabású attrakcióval indítja. A Familypark a Ruszti-dombság szívében, a Fertő tó közelében található és 14 hektárnyi területen kínál önfeledt szórakozást és kalandot a család minden tagjának.

Izgalmas kalandok, ameddig csak a szem ellát

A Familypark négy tematikus világában több mint 31 attrakció, valamint számos játék- és kalandpálya kínál feledhetetlen kikapcsolódást minden korosztály számára. Ezenkívül a forró nyári napokon izgalmas vízi attrakciók gondoskodnak a kellemes felfrissülésről.

A park egyik legnépszerűbb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Aki szereti a magasságot és a száguldást, annak itt a helye. A Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasút gyors irányváltásokkal gondoskodik a felhőtlen szórakozásról.

Leonardo repülő szerkezetével (Leonardos Flugmaschine) akár 20 méteres magasságba is emelkedhetünk, ahol különleges sétarepülést tehetünk, aki elég bátor hozzá, még a saját tengely körül is megpördülhet. A Római toronyból (Römerturm) fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a Ruszti-dombság természetvédelmi területére és a Fertő tóra.

A forró nyári napokon vízi attrakciók széles választéka gondoskodik a felfrissülésről, ezek közé tartozik például a Repülő halak körhinta (Fliegenden Fischen) vagy A Krokópálya (Krokobahn) is. Neptun vízi birodalma (Neptuns Wasserwelt) és a Vízmű (Wasserwerk) még több vizes kalandot kínál vízsugarakkal és mindenféle vízi játékkal. A vízimádók kedvelni fogják a legújabb attrakciónkat is…

2022 újdonsága: a Hódvár

A Falusi gazdaság tematikus részlegen tavasztól az új Hódvár vadvízi hullámvasút (Biberburg) gondoskodik az izgalmas vizes kalandokról. Egy felvonó visz fel benneteket 17 méter magasra, innen száguldhattok a mélybe és landolhattok hatalmas csobbanással egy vízzel teli medencében!

Aki szeretné próbára tenni célzóképességét, azt az Erdei expressz (Waldexpress) túloldalán található új állomáson, Filippo búcsújában (Filippos Kirtag) szórakoztató dobójátékok várják.

Aki a kalandok után megéhezne, biztosan talál kedvére valót a mintegy 17 étterem egyikében, amelyek az adott részleg témájához illeszkednek. A Familypark itt is készült egy-két újdonsággal. A Kis kajüt (Die Kleine Kajüt) kibővül és mostantól a Kakasvadászat (Gockeljagd) mellett is kínálunk finom jégkását.

Aki szerencsés, a Familyparkban tett látogatása során még a park kabalájával, Filippóval, a kandúrral is találkozhat és közös fotót is készíthet vele. A tökéletes szuvenírt pedig Filippo varázsboltjában (Filippos Zauberladen) találhatjuk meg.

A Familyparkban töltött izgalmas nap után a gyerekek biztosan mosollyal az arcukon alszanak majd el.

2022-es szezon

április 9. – november 1.

A pontos nyitvatartási idő megtalálható a www.familypark.at/hu oldalon.

Árak

Napijegy 3 éves kortól: 30 euró (tipp: az online jegyvásárlással spórolni lehet!)
Gyerekeknek 3 éves kor alatt: ingyenes a belépés

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére