Jelenlegi hely

Én emelem, Te emeled, Mi emeljük! Emeljünk magasba minél több gyereket!

A tavalyi évben a magasba emelt gyermekek száma országosan világrekordot döntött. Debrecenben vettek részt a legtöbben a rendezvényen, több mint kilencszázan látogattak el a Kölcsey Központba. Idén légy Te is részese az új rekordkísérletnek!
 

Én emelem, Te emeled, ő emeli, MI EMELJÜK!

A 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a 2018-as nagy siker után 2019-ben ismét megrendezi „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezésű országos rendezvényét, ezzel is kapcsolódva a Születés hete programsorozat eszmei mondanivalójához.

A rendezvény célja, hogy megdőljön a tavalyi világrekord! Ehhez 2019. május 11-én országszerte izgalmas programokkal várják az esemény csúcspontját a családok: pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket. A cél, hogy ezzel az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

A Három királyfi, Három Királylány Alapítványt prof. dr. Kopp Mária hozta létre 2009-ben, azzal a céllal, hogy a „kívánt és tervezett gyermekek megszülessenek”. Hogy a gyermekvállalás ne terhet és gondot jelentsen, hanem áldás és boldogság legyen. Küldetésüknek tekintik, hogy olyan feltételeket teremtsenek, melyek ezt elősegítik. Elképzelésük szerint egy nyüzsgő, közösségekkel teli társadalomban a gyerek érték.

Az „Emeljünk magasba minél több gyereket” esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere.


Böjte Csaba Csoboth Adéllal a színpadon 2018-ban

A budapesti eseményen a margitszigeti MAC stadionban műsorvezetőként ott lesz Vecsei H. Miklós, fellép az Iszkiri Zenekar, Szalóki Ági és a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) gyerekműsorával.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de kérjük, regisztrálj az alábbi oldalon, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk! Regisztráció ITT.
Nem tudsz részt venni valamelyik eseményünkön? Ne bánkódj, ettől még Te is részese lehetsz a világrekord kísérletnek. Részletes információkat a Digitális élményfal menüpontban találsz.

ADL - Debrecenimami

Forrás: haromkiralyfi.hu

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére