Jelenlegi hely

Elindult az ország-város játék online változata! - "Régi játék, új köntösben"

A játék a https://orszagvaros.hu címen érhető el. Természetesen játszható mobiltelefonokról is. Az első hétvégén 500 játékos regisztrált, 90%-a mobilról!

Unatkozol? Ideje játszani!

Így szól az Ország-város játék csalogatója. Emlékeztek még erre a játékra? Ez a mostani már egy online verzió, ami a magyar, német angol (USA) nyelvterületen ismert ország-város játék modernizált változata. 

A játék csak élő játékosokkal működik, nincs lehetőség gép ellen játszani! Minimum kettő, maximum öt játékos tud egyszerre játszani.

A cél az, hogy a játékosok felfedezzék újra a régi játék izgalmát, és kommunikáljanak egymással! 

Ez tehát egy közösségépítő játék, mely akkor érdekes igazán, ha valóban csapatként működtök együtt a játékban! 

A kategóriákat is kibővítették, a rendszer véletlenszerűen osztja ki azokat, így még inkább igénybe veszi tudásotokat! Kiváló a szókincs, memória felfrissítésére! 

Minél ritkább a szó, amit beírunk, annál nagyobb az esély, hogy pontot ér! Az értékelés a játékosoktól függ, ha nem tudnak megegyezni, a játékmester dönt! Egy menet egyperc, így tökéletesen illeszkedik a mai rohanó életformába, természetesen amíg be nem szippant teljesen!

Mutassátok meg a gyerekeknek is, és játsszatok együtt a családdal! 
Jó játékot!

Ha már retro...

A 100 Folk Celsius ország-város nótája felhasználásával készült ez a kedvcsináló videó is. 


Forrás: OTS, facebook

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére