Jelenlegi hely

Egy hetes programsorozatot tartanak a Ritka Betegségek Világnapja alkalmából

Februárban a Ritka Betegségek Világnapjával egy egész héten át foglalkozik a RIROSZ  és a Semmelweis Egyetem közös rendezésben. Ne felejts el regisztrálni a világnap programjaira!

Februárban ismét Ritka Betegségek Világnapja mellyel egy egész héten át foglalkozik a RIROSZ - a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Szövetsége és Semmelweis Egyetem közös rendezésben.

Programok online és élőben

A program hibrid módon, azaz az online térben is követhető lesz, amely 02.25-én az egész napos programmal és szakmai konferenciával kezdődik. Utána több online program látható egész héten ezen a honlapon is.  A #RitkaBetegségekHete alkotói- és fotókiállítással indul 2023.02.25-én. 

A Ritka Betegségek Világnapja 2023. központi témája ismét az "esélyegyenlőség, méltányosság"!

A már tizenhatodik alkalommal megrendezett világnap, minden év februárjának utolsó napja. A témának külön aktualitást ad, hogy a Ritka Betegségek első Nemzeti Tervének periódusa lejárt, ezért megújítása folyamatban van.

A belépés ingyenes, de támogatásokat elfogadnak a Mentőöv Információs Központ és Segélyvonal szolgáltatásai fenntartásához is.

Látogassák meg a folyamatosan frissülő honlap minden szegletét, és szemezgessenek a sokszínű programok közül egyedül, vagy a családdal közösen!

Február 25-i programok

Helyszínük a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ, 1094 Budapest, IX. Tűzoltó utca 37-47. A tervezett programok között lesz egész napos szakmai konferencia, családi szórakoztató programok, művészeti és fotókiállítás

Több program egész héten látogatható 2023. 02.25-03.11 között ezen a honlapon is.

Részvételi regisztráció a február 25-i napra ITT

ADL - Debrecenimami

Forrás

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére