Jelenlegi hely

Csúszdázás házon kívül-belül

Szépen lassan megérkezik hozzánk az igazi tavasz és ezzel együtt a kerti játékok szezonja is beköszönt.

Persze amíg az éjszakák viszonylag hidegek, addig inkább olyan kerti játékok használata a legideálisabb, amelyek könnyen tisztíthatóak és pillanatok alatt be lehet vinni a házba őket estére.

A napsütéses órák száma egyre nő, a délelőtti és kora délutáni órákban nagyon kellemes időtöltés kint lenni a szabadban, a friss levegőn. Most, hogy újra egy hosszabb karantén-időszaknak nézünk elébe a jelek szerint, meg kell tanulnunk otthon is hatékonyan felfrissíteni magunkat és a gyerkőcöket.

Azok, akik kertes házban élnek szerencsésebbek, hiszen többféle lehetőségük is van arra, hogy egy kis plusz oxigénhez, D-vitaminhoz és energiához jussanak.

Természetesen azoknak sem kell csüggedniük, akik társasházi lakásban laknak, mert az egészségügyi séta még a legszigorúbb intézkedések alatt sem lehet tiltott tevékenység.

A biztonságos gyerek csúszda

Ugyanúgy, mint az összes gyerekjátéknál, a csúszdák gyártásánál is kiemelkedően fontos szempont az, hogy biztonságos legyen a legkisebbek számára is, és semmilyen formában se veszélyeztesse a gyermekek testi épségét és fizikai jóllétét.

A Lebudo gyerekjáték webáruház kizárólag két magyar gyártó, a Dohány Kft. és a Dorex-2000 Kft. csúszdáit forgalmazza, amelyek minden kétséget kizárólag kifogástalan minőségűek és persze teljes mértékben biztonságosak is.

Strapabíró műanyagból készültek és könnyű összeszerelhetőségük ellenére is rendkívül stabilan állnak. Rendeltetésszerű használat során biztosan nem tudnak felborulni masszív kialakításuk miatt. Mivel a legtöbb gyerek csúszda csúszásgátlóval bevont talppal van ellátva, sem a kinti gyepen, teraszon, sem pedig a szobában nem kell attól tartania a szülőknek, hogy a kicsiket baleset éri csúszás vagy éppen a csúszda tetejére való mászás közben.

Nappal kint, éjszaka bent

Ahogy az a cikk bevezetőjében meg lett említve, a könnyű tisztíthatóság nagy erény ezekben a kora tavaszi hetekben. Nem túl szerencsés kint hagyni a kertben a csúszdát sem a kóbor állatok, sem pedig az esőzések, éjjeli fagy miatt.

Ha mégis kint hagyjuk a másnapi használatnak mindig egy nagy átmosással kellene kezdődnie, amit a gyerekek vagy türelmesen vagy kevésbé türelmesen várnak ki.

A Lebudo játék webáruház csúszdái remekül tisztíthatóak, így délután, mikor a kicsik már nem csúszkálnak tovább a kertben, egyszerűen csak egy antibakteriális kéztörlővel vagy felülettisztítóval töröljük át a csúszda alját, kapaszkodóját, esetleg a csúszófelületét és vihetjük is be a szobába. A négy fal között is tud folytatódni a móka, hiszen egy szőnyegre ráhelyezve a csúszdát, ugyanúgy élvezhetik a kicsik a csúszást és a földet érést, mint odakint.
- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére