Jelenlegi hely

Anyák napi libegőzés Eplényben

Ha a virágcsokor mellett élményt, friss levegőt és csodálatos kilátást szeretnél adni édesanyádnak, van egy tippünk: Anyák napja alkalmából anyukák és nagymamák, dédnagymamák ingyen libegőzhetnek Eplényben, a Kaland Hegyen.  

Együtt lehet a család a friss levegőn, távol a nagyvárostól, közös kikapcsolódás vár mindenkit. A libegőzés is akkor jó, ha többen csinálják, és akkor jó az anyukákat ünnepelni ha együtt a család. Fontos szabály az ingyenes anyák napi libegőzéssel kapcsolatban, hogy csak akkor tud az édesanya ingyen libegőzni, ha legalább egy családtag eljön vele.

Gyere gyerekkel!

A kicsik a játékszigeten tudnak majd játszani, lesz ugrálóvár, trambulin, mászófal és körhinta is. A hegytetőn érdemes lesz kiszállni a libegőből, hiszen az Ámos-hegyi Kilátóból csodálatos a kilátás, tiszta időben még a Balatonig is ellátni. A kilátóhoz egy mezítlábas ösvény vezet majd, amin minden lépés egy új élmény, érdemes kipróbálni.

Az apákról sem feledkeztek meg: Apák napja Eplényben

KalandHegy Eplény,  8413 Eplény, Malomvölgyi út 1.
2019. május 5. 10.00-18.00

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére