Jelenlegi hely

Gábor és Emilia esküvője - Elég szürreálisnak tűnt ez a brigád, de végül is, aki Balázsékat hallgatja gondolhatta, ez nem egy hagyományos menyegző lesz

A kecskeméti Kazinczy Gábor és Szabó Emilia nem mindennapi esküvőjét mutatom most meg nektek. Persze maga a lánykérés is már nagyon különlegesre sikeredett, hiszen Gábor alig két hónapja, 15 év és két közös gyermek után, Balázsék élő rádióműsorában kérte meg Emilia kezét, ahol a fődíj egy álomesküvő volt.

Rádió1-es játék keretein belül végül rájuk szavaztak a legtöbben, és így nekik adatott meg a lehetőség, hogy egy álomesküvőn házasodjanak össze. - Szabó Emilia írása.

A hír február 7-én élő adásban érkezett hozzánk, Balázsék telefonáltak a nyertes párnak. Egyszerűen el sem akartam hinni, hogy tényleg mi nyertünk. Nem csak maga a tény, hogy nyertünk, hanem, hogy milyen hírességek  kísérik majd végig a nagy napunkat.  Szakál Miklós lett a kiválasztott ceremóniamester, Dögös Robit kérték, hogy zenéljen és Pákó pedig önként jelentkezett, hogy italokat szervírozzon és a gyűrűt hozza.

Elég szürreálisnak tűnt ez a brigád, de végül is, aki Balázsékat hallgatja gondolhatta, ez nem egy hagyományos menyegző lesz.

Mindez a hír kedden volt, február hetedikén, aztán már nagyon gyorsan pörögtek az események. Másnap már fel is mentünk az anyakönyvvezetőhöz, aláírtuk a szükséges iratokat, ezt követően elmentünk az Esküvőpalotába, ruhát próbáltunk és a karikagyűrűt is kiválasztottuk. Mindenki rendkívül kedves volt, segítőkész, olyanok mintha régi barátnők lennének. Ők is legalább annyira izgultak már szerdán, hogy milyen lesz a hétfő, mint mi, mindent megtettek, hogy ez életünk legjobb napja legyen.

És eljött február 14. Valentin nap, tele izgalommal, boldogsággal

Reggel 5 órára érkeztünk a helyszínre, hogy a tündérmesém folytatódjon. Ott várt a sminkes és a fodrász, hogy hercegnőt varázsoljon belőlem. 8 órára kész volt a hajam, a sminkem és ruha is rajtam volt.

15 éve vagyunk együtt. Ő 18, én 22 voltam mikor elkezdtünk járni, a 15 év alatt született két gyermekünk, de Ő soha sem kötelezte el magát mellettem, pedig én mindig ezt a napot vártam. És most itt álltam. Egyszerűen hihetetlen volt látni magam a tükörben, hogy tényleg mennyasszony vagyok.  A mai napig nem is értem, hogy lehetett ennyire nagy szerencsénk, hogy ránk szavaztak a legtöbben.

Velem az első interjút Rákóczi Feri csinálta.  Nem vagyok közszereplő, nagyon izgultam, hogy miket fog kérdezni, tudok-e majd értelmeset válaszolni. Mióta megkérte Kazy a kezem, több ismerősöm, munkatársam is elmondta, hogy hosszú évek óta élnek párkapcsolatban, van akinek ugyanúgy két gyereke van, mint nekünk és a hogy most újra reményre kapott, hogy van még esélye egy lánykérésre. Kívánom mindenkinek, aki vágyik a lánykérésre, pláne, akik ennyire régóta várják életük nagy kérdését, hogy egyszer átélhesse ezt az élményt.

Sosem tartottam magam szerencsés alkatnak, inkább megdolgoztam azért amim van, de ez egy igazi tündérmese, ami velem/velünk történt, most már iszonyú szerencsésnek érzem magam.
Visszatérve az interjú után volt egy kis szünet, aztán lekísért az emeletről Rákóczi Feri "örömapa" szerepében az esketés helyszínére, a földszintre.  Ott mindenki mosolyogva fogadott, nagyon szuper érzés volt. De a legcsodálatosabb az  volt, ahogy a férjem szeme csillogott, amint meglátott a talpigfehér ruhában.

Az anyakönyvvezető is nagyon személyes szöveget írt, megható volt, majd a ceremónia alatt fogadalmat tettünk egymásnak. Számomra ez volt a legnehezebb, megírni sem volt könnyű itthon, de elmondani élő adásban örömkönnyek között még nagyobb feladat, tudtuk, hogy rengetegen hallgatják majd, és a kamerák kereszttüzében még sokkal nehezebb.

A hangulat a képekből is jól látszik, Pákó táncolt, Feriék folyamatosan viccelődtek, de a hatalmas nevetések mellett, valós és megható pillanatokat éltünk át. Volt olyan, aki megkérdezte, hogy ha tudnám, mi lesz ebből, kik emelik majd az esküvőnk fényét, újracsinálnám-e. A válaszom, határozott igen. Egyszerűen csodálatos nap volt, sosem láttam még a tükörben ilyen szépnek magam. Rendkívül kedvesek voltak a fellépők is, akik aznap láttak életükben először, az Esküvőpalota és a Rádió1 dolgozói is egy emberként álltak mellettünk, hogy ez a nap tényleg felejthetetlen legyen számunkra. Egy ilyen támogató környezetben ez a nap nem lehet csak örökkévaló.

Egy boldog feleség: Kazinczy-Szabó Emilia

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére