Jelenlegi hely

Benned is ott az egyetemista! – 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Közel 200 kiállító és 50 000 látogató. Hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, szakképzések, duális képzések és a legújabb oktatási fejlesztések egy helyen! Három napon keresztül várja a látogatókat az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo-n.

Ha felvételiző vagy, és kérdéseid vannak a továbbtanulásról…

Ha már szemezel egy konkrét felsőoktatási intézménnyel, de szeretnél többet tudni róla…

Ha még nem választottál egyetemet/főiskolát, de tájékozódni szeretnél a lehetőségekről…

Ha érdekelnek a személyre szabott, vagy akár külföldi tanulási, nyelvtanulási lehetőségek…

Ha továbbtanulás előtt álló gyermekeid vannak, és szülőként szeretnéd őket minél jobban támogatni az ezzel kapcsolatos döntésekben…

Ha a felsőoktatásban dolgozol, érdekelnek a szakmai újítások, módszerek és szívesen hallgatnál érdekes beszélgetéseket a téma szakértőivel…

… egyszóval, ha így vagy úgy, de benned is ott az egyetemista, neked is ott a helyed Magyarország legnagyobb oktatási kiállításán!

Az Educatio felsőoktatási szakkiállítás lehetőséget nyújt a középiskolás diákoknak és a továbbtanulni vágyóknak arra, hogy személyesen gyűjtsenek információt a felsőoktatási intézmények hallgatóitól, oktatóitól a felvételiről, az egyes szakokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézményi szolgáltatásokról.

A január 11-13. között 24. alkalommal megrendezendő szakkiállításon az érdeklődők abba is betekintést nyerhetnek, hogy a kiválasztott felsőoktatási intézmény milyen lehetőségeket, alapokat kínál a későbbi, munkaerőpiaci sikerekhez. A karriertervezést elősegítendő a rendezvényen számos piaci szereplő és munkáltató is jelen lesz, a magyarországi és külföldi felsőoktatási intézmények, valamint szakképző iskolák mellett.

Azok a fiatalok, akik még nem tudják, milyen területen szeretnének továbbtanulni, pályaorientációs tanácsadáson vehetnek részt a kiállításon.

Közel 200 kiállító és több, mint 50 000 látogató. Hazai és külföldi felsőoktatási intézmény, nyelviskolák, szakképzések, a legújabb oktatási fejlesztések, taneszközök, módszerek! Alapképzés? Mesterképzés? Duális képzés? Felvételizel? Gyakorlatot keresel? Kíváncsi vagy, mennyit ér a diplomád a munkaerőpiacon? Akkor itt a helyed!

Próbáld ki a jövőd!

A továbbtanulni szándékozó  középiskolás diákok mellett a mesterképzést kereső hallgatók, a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Minden résztvevő középiskolás diák igazolást kap az iskolai hiányzásról a helyszínen.

Időpont: 2024. január 11-13. (csütörtök/péntek/szombat) 10.00-17.00
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont “A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére