Jelenlegi hely

Próbáld ki, éld át, vidd haza! – Jön a Társasjátékok Ünnepe

400 asztal, több száz társasjáték, szakértő játékmesterek, újdonságok a nagyvilágból, versenyek, óriási társasjátékvásár. Ismerj meg és próbálj ki minél több társasjátékot! 

A modern társasjátékok iránt érdeklődök országos fesztiválját már 11. alkalommal rendezik meg., idén új helyszínen, a Millenáris B épületében. A kétnapos rendezvényen a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének.

Több száz kipróbálható társasjáték

A több mint 400 asztalnál biztosan jut mindenkinek hely. A gyerekjátékoktól a családi és partijátékok sokaságán át a legkomolyabb stratégiai játékokig mindenki megtalálhatja, mivel játszana szívesen.

A Társasjátékok Ünnepén® nagyszámban vannak jelen a magyar társasjáték-kiadók és - forgalmazók, így a látogatók nem csak ízelítőt kaphatnak a társasjátékok világából, de könnyebben igazodhatnak el a hatalmas kínálatban. Egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét.

Az év legnagyobb nemzetközi rendezvényéről, a németországi Essenben megtartott Spiel ’23-ról érkező újdonságok több tucat asztallal várnak minden érdeklődőt.

A társasjátékozás egyre divatosabb szabadidő eltöltési mód a felnőttek körében is, mely összehozza a különböző generációkat, illetve az online világban elmagányosodott embereket.

A társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való társasjátékot.

A rendezvény időpontja és helyszíne:
2023. november 18., (szombat) 10.00-19.00
2023. november 19., (vasárnap) 10.00-18.00
Millenáris B épület - Nagycsarnok, Budapest, II., Kis Rókus u. 16-20.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére