Jelenlegi hely

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva

A hangulatos mediterrán város hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivállal, sokszínű programokkal búcsúztatja a nyarat. Tematikus városi séták, fényfestés, koncertek, performanszok, kiállítások, workshopok, gyerekprogramok lesznek.

Az idei nyárbúcsúztató rendezvény műfajában, tematikájában is sokszínű programkínálattal várja a látogatókat, amelyet minden évben a város kulturális intézményeinek, civil szervezeteinek, művészeti egyesületeinek és üzleti vállalkozásainak összefogásával rendeznek meg.

Az ikonikus Fő tér délelőtt a gyerekeké (bábszínház, kézműves foglalkozások, ügyességi programokkal), este pedig fényfestés díszíti az épületek homlokzatait. A városismereti séták során Szentendre rejtett kincsei ismerhetők meg. A GastroArt programban helyi éttermek és cukrászdák kizárólag erre a hétvégére, szentendrei képzőművészek együttműködésével elkészített ételkreációkkal várják a vendégeket.

Nagyon népszerű jótékonysági program a Bükkös patakon megrendezett gumikacsa-verseny. A Dunakorzón gasztronómiai különlegességekkel várjuk a látogatókat. A nagyfellépők idén a Városháza udvarán adnak koncert, a fesztivál mindhárom estéjén.

A legmeghatározóbb és egyedibb fesztiválelem a Házak, udvarok, házigazdák programsorozat, melyben üzlettulajdonosok, művészek, civil szervezetek és lokálpatrióták szerveznek programot, így a látogatók betekintést nyernek szentendrei udvarokba, találkozhatnak az ott lakókkal, megismerhetik munkájukat, művészetüket. Az egyediség, a lokalitás nemcsak a programokban, hanem a fesztivál helyszínkínálatában is megjelenik: Szentendre magán- és középületinek termeiben, udvarán, kiállítási tereiben….

Lesz táncszínház, flashmob, fényfestés a Fő téren, Barlang és P’Art Mozi programok, kiállítások, GastroArt, Be Massive Horizon Daytime Party. Korlátozott létszámú közönség előtt pedig fellép: Barabás Lőrinc Quartet feat. Fekete-Kovács Kornél, LGT Emlékzenekar Karácsony Jánossal, Apáról fiúra-Vujicsics, Söndörgő, ViGaD.

A rendezvény ingyenes, egyes programjai belépőjegyesek.

Szentendre belváros, 2021. augusztus 27-29. 

Részletes program

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Süsü mesés világa

Süsü mesés világa

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. szeptember 30.Korcsoport: 4-10 éves korosztály számára
Házi nasik zabpehelyből - nem csak gyerekeknek!

Házi nasik zabpehelyből - nem csak gyerekeknek!

Gyorsan elkészíthető, finom, egészséges házi készítésű nassolnivalók zabpehelyből. Íme a kedvenc receptjeim!
Csomagoljunk egészséges tízórait és uzsonnát gyermekeinknek!

Csomagoljunk egészséges tízórait és uzsonnát gyermekeinknek!

Szeretném megkönnyíteni az iskolakezdést a szülők részére. Ha a gyermek háromszori étkezést kap az iskolában, az anyukák nagy része, akkor is aggódik: „eszik-e eleget?” „szereti-e, amit bent kap?” „megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékhoz jut-e?” És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a mai gyermekek nagy része nem rajong az egészséges ételekért. Íme néhány hasznos tipp, hogy könnyebb legyen!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére