Jelenlegi hely

Nyár a Hunyadi téren – Zene, gyermekműsorok, kertmozi

Ingyenes, nyári programok minden korosztálynak Terézvárosban. Komoly- és könnyűzene, gyermekműsorok, sport és kertmozi várja egész nyáron át a kikapcsolódni vágyókat a Hunyadi téren.

Elérhető kultúra a szabadban

Több, színesebb, mozgalmasabb programok – nagyjából így lehetne röviden összefoglalni azt, hogy milyen változások várhatók a Hunyadi téri kulturális eseménysorozatban. A kedd esték a komolyzene rajongóké lesznek: az Óbudai Danubia Zenekar kamaraegyütteseinek előadásában csendülnek fel a zeneirodalom kiváló művei.

Csütörtökönként a könnyedebb műfajok kedvelői a népzenétől, az operetten, a swingen át Bereményi Géza és Másik János vagy a Zuboly koncertjéig válogathatnak a valóban sokszínű ajánlatból.

Szombat délelőtt 10 órától a gyerekeké a tér egész nyáron át. A szervezők remek színházi és bábelőadásokkal, zenés, táncos produkciókkal és kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket.

13 órától a tér sportpályává változik, tollaslabda, asztalitenisz, streetball bajnokságon, futóversenyen mérhetik össze ügyességüket a programok résztvevői.

A jövő héttől minden szombat este 9-kor filmvetítés kezdődik a Hunyadi téri kertmoziban. Csak néhány filmcím a nyári kínálatból: Rossz versek, Benjamin Button különös élete, Férfiak fecskében, de műsorra tűzik a mozikban nagy sikerrel futott Ruben Brandt, a gyűjtő, az Időről időre és a Becstelen brigantyk című filmet is.

A Hunyadi téri szabadtéri rendezvények az október 24-i Tökfesztivállal érnek véget, az ősz beköszöntéig tartó műsorfolyamot az Eötvös 10 kulturális csapata állította össze.

Ízelítő a programokból

Július 4., 10.00 - Bab Társulat: Matyi, a ludas

Július 4. 21.00 - Rossz versek című film

Július 7., 18.00 - Térzene koncertek a Danubia zenekarral

Július 9., 18.00 - a Majsai Swing Stars koncertje

Július 11., 10.00 - Eszter-lánc mesezenekar

Július 18., 10.00 - A varázslat mesterei

Július 21., 18.00 - Térzene koncertek a Danubia zenekarral

Július 25., 10.00 - Búgócsiga Zenede

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A Vágatlan május elnevezésű, még 2019-ben Angliából indult nemzetközi kezdeményezés célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére