Jelenlegi hely

Baba-Expo és gyerekruha börze Budapesten

2019. április 28., vasárnap, 9.00-16.00-ig ismét Baba-Expo a HUNGEXPO 'B' pavilonjában. 

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba-Expo

A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek. Ingyenes baba szívhang hallgatás is lesz. A rendezvényen garantáltan mindenki megtalálja, amit keres. Több, mint száz gyártó-forgalmazó cég, illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. 

A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee,  KRIO őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, Metlife Biztosító, Avon, Oriflame,  Univer, Kynga body, Tündérszép bababolt és még sorolhatnánk.

Ezen kivül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudtok vásárolni használt babaholmikat. Új és használt baba és gyerekruhák, kellékek, játékok, babafelszerelések autósülések, minden, ami a gyermekeknek szüksége lehet.

Óránként ajándék sorsolás lesz a belépők között. Fődíj egy 3 nap 2 éjszakás pihenés a Naspolya Panzióban.

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Pasenkó bohóc bűvészshow, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat. 

Belépőjegy: felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes. Parkolás ingyenes.

További részletek FB-on és a Baba-Expo honlapján

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére