Jelenlegi hely

Mindenre van időnk?

Minden egyes nap hozzuk ki magunkból a maximumot, és törekedjünk arra, hogy értékesen töltsük el napjainkat.

Mint tudjuk, időnk legnagyobb részét a munka teszi ki, de azzal is tisztában vagyunk, hogy a munkavégzés által lehetünk jobb emberek, és munka által tudunk fejlődni is. Ne hagyjuk azt, hogy eluralkodjon rajtunk a fásultság.

Munkánkban mindig találjunk örömet, mert csak így tudunk kiteljesedni szakmánkban. Ugyanakkor figyeljünk arra is, hogy minden másra jusson időnk. Sokszor mondhatjuk azt valamire, hogy nincs időnk. Azonban valljuk be, ez az állításunk nem mindenesetben állhatja meg a helyét.

Tulajdonképpen mindenre lenne időnk, csak vannak olyan dolgok, és tevékenységek, amelyek nem igazán fontosak számunkra, és nem szeretnénk vesztegetni drága időnket. 

A munkavégzés mellett tehát jól be kell osztani az időt. Amennyiben nem fontos számunkra a sport, akkor számos más dolgot kitalálhatunk, csak azért, hogy ne kelljen elmennünk edzőterembe, vagy az uszodába. Azonban, ha életünkben fontos szerepe van a testmozgásnak, akkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy jusson időnk eljutni az edzőterembe. Így van ez minden mással is.

Ha szeretnénk találkozni barátainkkal, vagy ismerőseinkkel, akkor sokszor megteszünk mindent annak érdekében, hogy a találkozók összejöjjenek. Amennyiben az adott személy nem olyan fontos számunkra, akkor észrevehetjük magunkon, hogy nem erőltetjük a találkozást. Vannak olyan helyzetek, amikor Murphy mindent keresztülhúz.

Már nem találkoztunk egy jó ideje legjobb haverunkkal, mert valóban közbejött valami, akkor, amikor lebeszéltük vele a találkát. Ez a szituáció első alkalommal még megállja a helyét, de ha már sokadszorra kell lemondani a megbeszélt időpontot, akkor a másik fél gyanakodhat, hogy valóban akarunk-e vele találkozni. Ebben az esetben mondjuk el, hogy igen, és ne gondoljon semmi rosszra, csak úgy jöttek ki a dolgok, hogy valóban muszáj volt elhalasztani a megbeszélt találkozót. 

Meglepetést nemcsak születésnapokkor, és névnapokkor okozhatunk haverunk számára, hanem akár hét közben is. Akár egy jó óra is okozhat számára örömet.

Mindenekelőtt egy jó karóra kiválasztása pár dologtól függ: az első, hogy ismernünk kell barátunk ízlését, a második pedig, hogy találnunk kell olyan információforrást, ahol megnézhetjük a karóramárkákat. Óraszaküzletekben nem mindig járhatunk szerencsével, mert mire odakerülnénk, akkora vagy bezár, vagy nincs olyan márka, pl. naviforce férfi óra, amelyet meg szeretnénk tekinteni.

Az interneten számos lehetőség, és honlap áll rendelkezésünkre, ráadásul a kínálat is igencsak sokszínű. Ha a Google keresőbe beütjük a mutatosora szót, akkor rögtön tudunk nézelődni a különböző márkák, és óratípusok között. Az internetes vásárlás legnagyobb előnye, hogy márkás termékeket is meg tudunk venni kedvezményes áron.

Ha nem szeretnénk sokat vesződni a keresgéléssel, akkor könnyedén szűrhetjük a keresést. A honlap oldalán láthatjuk a szűrési feltételeket, melyek között bejelölhetjük a karóra típusát, szerkezetét, számlap típust, a gyártót/ márkát, illetve azt is, hogy milyen árkategóriában is keresünk pontosan.

A karórákról olvashatunk jellemzőket is a honlapon. A férfi órák között megnézhetjük a BEWELL, és a Skeleton órát is. A BEWELL digitális és egyben analóg kijelzőt, kvarc szerkezetet és led kijelzőt mutathat számunkra. Téglalap alakú óraházzal és ezüstszínű csattal van felruházva. Ébresztőóra, nap és dátum kijelzés, valamint háttérvilágítás funkciókkal is rendelkezik. A Skeleton óráról több információt megnézhetünk a honlapon.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére