Jelenlegi hely

Human Startupok Innovatív Közössége

A HumanHub egy olyan önfenntartó szakmai közösség, amely teret biztosít az induló humán szférához köthető, társadalomtudatos projekteknek és támogatja az innovatív ötletek megvalósulását. A Hub célja, hogy összekösse a társadalomtudatos, másokért vállalkozó ötletgazdákat és a területen jártas szakembereket, hogy kihasználják a hálózat adta előnyöket. Mentorprogram, jogi tájékoztatás, pénzügyi tervezés, stratégiai tervezés, közösségépítés, média szereplés, webfejlesztés, online marketing - mind igénybe vehetőek.

Kiket várnak a HumanHub-ba?

A Human Hub közösségének célja, hogy a humán területhez kapcsolódó, induló startupok sikeressé váljanak, megállják a helyüket a hazai piacon. Olyan projektek ötletgazdáit és életre keltőit várják, akik az egyén vagy a társadalom életminőségének javításáért dolgoznak. Célcsoportuk a társadalomtudatos, másokért vállalkozók köre.

A pályázók lehetnek bármilyen szakterületről érkező, induló projekt ötlet szellemi tulajdonosai és csapatuk, akik egy innovatív, támogató szakmai közösségre vágynak.

Miért érdemes tagnak lenni?

Egy igazi innovatív szakmai közösség tagjává válsz!

A tagsággal járó előnyök:

  • Kiterjedt kapcsolati háló
  • Egyéni mentorálási program
  • PR tevékenység -  bekerülsz a HumanHub PR - és marketing kampányába
  • Részvételi a Hubos Kakaó programjain, a HUB eseményein, szakmai műhelyein és tematikus előadásain
  • Szupervízió egyéni és csoportos formában - esetmegbeszélések keretében
  • Előadási- és bemutatkozási lehetőségek
  • Kedvezményes irodahasználati bérlet az inkubátorházba
  • Szakértői támogatás számtalan területen
  • Kedvezményes továbbképzési lehetőségek Tanácsadás Módszertani Központuk gazdag kínálatából

Programok

A programokra a HUB tagjai ingyen, mások belépő díj fejében csatlakozhatnak.

HUBOS KAKAÓ Kerekasztal sorozat

Bemutatkoznak a tagok, bemutatják a projektjeiket, céljaikat, ki hol tart, kinek mire van szüksége? Hogyan tudnak egymásnak segíteni? Ötletbörze - Hálózatosodás

HUB TEMATIKUS ELŐADÁSOK

A Hub előadásai változatos témákban segítenek abban, hogy vállalkozásod sikeres legyen és naprakészen informálódj különleges témákban is.

HUB MŰHELY sorozat

Interaktív szakmai előadások és workshopok meghívott vendégekkel, tematikusan összeállított sorozattal. Olyan témákkal várnak, melyek a vállalkozások sikerét befolyásolják, legyen az üzleti vagy kommunikációs, stratégiai vagy "mikro" téma.

HUMANHUB NYÍLT NAP​

Melyben bemutatkozhatnak a támogatott projektek a nagyközönség előtt.

DEVELOP MY IDEA - Termék – és szolgáltatás fejlesztő tréning/ 5 nap

A tréning során a résztvevő csapatok által hozott problémát, ötletet járják körbe, újabb ötleteket generálnak és új megoldásokat dolgoznak ki. A tréning 5 workshop napból és a köztes időközökben egyéni kutatási feladatokból áll, ahol a résztvevők felhasználói interjúkkal és tesztekkel vizsgálják az ötletüket és kifejlesztik a készülő “terméket” / szolgáltatást. A tréning célja, hogy minden csapat egy prototípust építsen a célcsoport problémájára kitalált megoldásról, és annak működését, sikerességét a célcsoporton letesztelje. Az intenzív tréning végén ezek alapján megfogalmazzák a tanulságokat és azt, hogy milyen módon érdemes tovább haladni.

EGYÉNI MENTOR-PROGRAM (Eco és Smart Start csomagban)

A tagok a közösségi programokon túl egyéni mentorálásban részesülnek, mely fontos részét képezi a Hub támogató programjának.

Jelentkezz Te is!

Mit kell tenned?

1. Írj egy motivációs levelet kb. két oldalban, melyben bemutatod magad és azt, hogy milyen terveid vannak. Ha már van konkrét elképzelésed, akkor arra koncentrálj! Pályázati terved, projekted valamilyen közösségi vagy humán területet érintsen! Mutasd be szakmai tapasztalataidat és csapatodat is!

2. Február 25-e szombatra meghívást kaphatsz a Pályázati Napra, hogy személyesen győzz meg minket a pályázatodról! A verseny célja a HUB-ba való bekerülés!

3. A sikeres bemutatkozás után egy szakértői, mentori csapat dönt arról, hogy HumanHub taggá válsz-e.

4. Egy beszélgetés keretében felmérik konkrét igényeidet és a támogatásod módját.

5. Választhatsz a szolgáltatási csomagokból, melyen 3 havonta rugalmasan változtathatsz, ahogy a projekted fejlődik, lehetőségeid engedik vagy igényeled.

6. Projekted felkerül a HumanHub honlapra, facebook oldalukra és PR kommunikációnkba.

7. Bekerülsz egyéni mentor-programukba!

8. Igénybe veheted kedvezményes támogatásokat és részévé válsz a szakmai közösségnek.

További infó és jelentkezés

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Mit csináljunk a gyerekekkel, amikor épp nincsenek táborban vagy a nagyinál és a családi nyaralás is messze van? Nem kell feltétlenül nyaralni menni ahhoz, hogy élményekben gazdag legyen a vakáció. Ehhez adunk inspiráló öteleteket!
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére