Jelenlegi hely

Balambér Háza

 
Cím: 1013 Budapest Pauler utca 8.
Telefon: 061/ 201 4335 (15 óra után)

 

 

Gyerekkorunk óta ismerjük egymást és érdeklődési körünk már akkor közös volt.

A pályaválasztásunknál is irányadó volt, hogy olyan szakképesítést szerezzünk, melyet hasznosítani tudunk a gyerekek nevelésében, oktatásában. Mindketten a család szeretetét hoztuk magunkkal, és ezáltal olyan hagyományos értékeket, amit fontosnak tartottunk a Balambér Háza megalapításánál.

Úgy gondoljuk, hogy a gyereklétnek meghatározó elemei:
- az élmény dús és változatos játékok;
- a fantáziadús, inspiráló lakókörnyezet, amit ő alakíthat ki és saját kis birodalmává tehet;
- a finom és tápláló ételek, amit akár –kis gyakorlással- maga is elkészíthet.

Egy tudatos szülőnek talán az egyik legfontosabb, hogy az étel, amit gyermeke kezébe ad, legyen egészséges, tápláló és finom. Felnőttként - főleg szülőként - pedig azt nézzük, hogy a játék, amelyet gyerekünk játszik mennyire fejleszti testileg, szellemileg és lelkileg egyaránt. Figyelünk arra, hogy gyermekünk környezete, szobájának berendezése mennyire időtálló, vidám, jó minőségű és egyedi.

A Balambér Házában ezek szellemében sok-sok jó kedvvel, ötlettel, programmal, finom étkekkel, otthonos környezetben várjuk az egész családot!

Ulicsák Rita és Vető Anna

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére