Jelenlegi hely

Hírlevél - Várakozás

 

Kedves [név]!

Fogadjunk, hogy Ti is szívesen lepitek meg egyedi, személyre szóló ajándékkal, netán közös élménnyel a szeretteiteket! Ehhez hoztunk most tippeket:

Karácsonyi ajándék-ötletek

Tervezzetek egyedi telefon, tablet hátlapot (magatoknak és/vagy családtagjaitoknak)!

Gyermekes családoknál ilyenkor készül a legtöbb fotónaptár: nincs olyan nagyi vagy dédi, aki ne fogadná örömmel. Most az okostelefont, tabletet használó családtagokat varázsolhatjátok el. (Tervezés: pár perc, kiszállítás: pár nap, ár: pár ezer forint.)

Tervezzetek nekik egyedi hátlapot, saját fotóval!

 


Ajándékozzatok otthoni nyelvtanulást (magatoknak és/vagy családtagjaitoknak)!

Ti is bosszankodtok időnként, amiért (már) nem értitek az angolt, vagy a németet? Nyelvtanulás otthonról, akár az egész családnak: nincs tankönyv, szótár, nyelvtani szabályok és szavak biflázása, vannak viszont klassz hang- és videóanyagok ÉS hétfőtől vasárnapig, 06.00-tól 22.00 óráig internetes, élő gyakorlási lehetőség tanárokkal. Mindez otthonról, amikor nektek jó! Naponta 20-30 perc időráfordítás, aminek nagyobb gyermekeitek (12 éves kortól) is aktív részese lehet, és amivel kisebb gyermekeitek nyelvtudását észrevétlenül megalapozhatjátok!


Jól hangzik? Mi is kipróbáltuk (egyikünk az angolt, másikunk a németet), így saját tapasztalatunk alapján is ajánljuk! Ismerjétek meg a módszert!

 


Játékkészítő: családi élmény karácsonyra!


A Játékkészítő egy olyan nagyszabású családi program, ami igazán különleges karácsonyi ajándék lehet. Fergeteges színészgárda, egyedülálló látványvilág és egy érdekes téma: a régi mesehősök ideje tényleg lejárt? Tudjatok meg többet az előadásról és játszatok velünk, hiszen az élményt:


Karácsonyi játékunkban akár meg is nyerhetitek!

 


Pagony: 3 szuper társasjáték!


A Pagony Kiadó jól ismeri a gyerekeket. Most 3 népszerű könyvükhöz készítettek különleges társasjátékot:
Óvodás vagyok! - Olvastátok már Vadadi Adrienn ovis meséit? Az óvoda világa most társas formájában is megelevenedik!
Amíg utazunk - Ha gyermeked odavan a közlekedési eszközökért, netán a térképekért, ez a játék telitalálat!
Időfutár - Stratégiai játék 10 éven felülieknek, közülük is csak erős idegzetűeknek!

Lássuk a Pagony társasokat!

 


Keller & Mayer: 5+1 tipp társasozáshoz


A magyar gyerekek kedvenc mesehősei: Boribon, Kippkopp, Bogyó és Babóca, Rumini... A Keller & Mayer jóvoltából nem csak a könyvek lapjain, de társasjáték formájában is találkozhatunk velük és a karácsonyfa alatt is biztos velük a siker. Mit tesz a Keller & Mayer és mit tehet a szülő azért, hogy a mai "digitális korban" a gyerekek mégis szívesen üljenek le társasozni?


Kiderül a cikkünkből, katt ide!
 

Decemberi FB játékaink

Ha szeretnétek igazán különleges ajándékot tenni a gyerekek Mikulás csomagjába, akkor figyeljétek a FB oldalunkat, ugyanis külön lányos illetve fiús meglepetést nyerhettek péntek (dec 4) 12 óráig!

Jövő héttől pedig két újabb játékunkat követhetitek ugyanott: az immár hagyományos különórás mellett (amely decemberben egy egyáltalán nem hagyományos foglalkozást jelent majd) egy karácsonyit is (amelyben naptárat és könyveket nyerhettek).

 

Köszönjük, hogy támogattatok!

"Az év honlapja 2015" versenyben a 2. helyen végeztünk a közönségszavazáson, ami ugyan nem jár semmilyen anyagi elismeréssel, de számunkra egy nagyon szép és bátorító visszajelzés Tőletek! Köszönjük még egyszer mindenkinek a támogatást!

 

Új szakértőink

 • Jákfalvy-Dragán Edit (bérszámfejtő és TB tanácsadó) Társadalombiztosítási ügyekkel kapcsolatban várja a kérdéseiteket.

 • Döbör Ágota (pszichológus, pár- és családterapeuta, anya-magzat kapcsolatanalitikus) "Hiszem, hogy egy problémát csak a tágabb rendszerbe helyezve lehet megérteni és kezelni, és ennek a tágabb rendszernek sok esetben a korábbi generációk mítoszai, „örökségei” is részei, ahogy például egy kismama szülésére is kihatással lehetnek a női felmenői szüléstörténetei. Ugyanígy egy gyerek problémáját is „rendszerben”, azaz az őt körülvevőkkel való egységben kell körbejárni."

Forduljatok hozzájuk bizalommal!

 

Adventi készülődés

 

Legfrissebb cikkeink

Te mit gondolsz erről? Szólj hozzá bármelyik cikkünkhöz!

 

Legfrissebb híreink

Itt találjátok az országos híreket és itt a helyi híreket.

 

Aktuális programok

Összegyűjtöttük a budapesti korcsolyázási lehetőségeket, ha tudtok még helyeket, ahol korizni lehet, küldjétel el nekünk a budapest@imami.hu címre.

Továbbra is gyűjtjük a sulis/ovis nyílt napokat, iskolaelőkészítő foglalkozásokat. Ha tudtok ilyen programról, küldjétek el nekünk a budapest@imami.hu címre, és feltesszük azt oldalunkra. Köszönjük!

Az aktuális családi programokat itt találjátok. A legfontosabbakat külön is kiemeltük számotokra:

 • Adventi Ünnep a Bazilikánál (2015. november 27. - 2016. január 2.)

 • Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár (2015. november 13. - 2016. január 6.)

 • Advent Budapesten -Téli fesztivál és Karácsonyi Vásár a Városháza Parkban (2015. november 21. - december 31.)

 • Advent Óbudán (2015. november 28. - december 23.)

 • Ferencvárosi Advent a József Attila-lakótelepen (2015. november 24. - 2016. december 18.)

 • Ferencvárosi Advent a Bakáts téren (2015. november 27. - 2016. január 15.)

 • Csiribiri Mikulásváró családi délután (2015. december 5.)

 • Pici Piac - a legkisebbek vására a Bálnában (2015. december 5.)

 • Adventi Kölyöknapok a Nemzeti Színházban (2015. december 6.)

 • Joulupukki az igazi finn Mikulás a Vörösmarty téren (2015. december 6.)

 • Villa Berek Mikulás a Barabás Villában (2015. december 6.)

 

Békés adventi várakozást kívánunk!

 

Szeretettel:

 

a Budapestimamik

Kinga és Ildi

budapest.imami.hu

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a budapest.imami.hu, a pest.imami.hu vagy a buda.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-86315/2015 Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, kérjük írj egy e-mailt a budapest@imami.hu címre vagy az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [url:leiratkozás]Leiratkozás[/url:leiratkozás]
Bizonyos emailcímek (pl. freemail, citromail, hotmail, vipmail) birtokosaival való kommunikációnkban gyakran felmerülnek problémák. Ha van más emailcímed, itt módosíthatod a jelenlegit (valamint adataidat is itt módosíthatod): [url:adatmódosítás]Adatok módosítása[/url:adatmódosítás]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére