Jelenlegi hely

Hírlevél - Ne a konyhában töltsd a nyarat!

Szia [név]!

 

Jó lenne, ha nem a meleg konyhában kellene töltened a délelőttöt, miközben a lurkók szétszedik a lakást vagy a nyaralót, ahova te is azért mentél, hogy pihenj egy kicsit? Nézd csak:

Interfood: finom, egészséges ételek házhozszállítva!

 

Finomat, egyszerűen, kényelmesen. Ezt nyútja az Interfood. Tartósítószer és ízfokozó sincs az ételeikben, ezért nyugodt szívvel ajánlják gyermekeknek is, ráadásul sok olyan étel szerepel étlapjukon, amit a kicsik is szívesen fogyasztanak.

 

A házias ízvilág mellett a világkonyha ételeiből is válogathatunk, bőséges a választék fogyni vágyók, cukorbetegek részére és a legtöbb étel kis adagban is kapható.

Mi is kipróbáltuk: kiadós és finom!

Ez jól hangzik, megnézem az étlapot!

 

Nők, akik vállalkoz(ná)nak - ONLINE KÉRDŐÍV

 

Online, anonim kérdőívünk azoknak a nőknek szól, akik vállalkoz(ná)nak. A kutatás célja, hogy megismerjük a női vállalkozások és a vállalkozást tervező nők speciális problémáit, annak érdekében, hogy hatékonyabban segíthessük őket.

 

Ez nem egy "2 perces" kérdőív, de a társadalmi hasznosságon túl azért is érdemes rászánni az időt, mert minden 50. kitöltő ingyenesen részt vehet a MaVan (Magyar Vállalkozónők Egyesülete) éves konferenciáján és minden kitöltő kap egy, a vállalkozásához hasznos szakmai útmutatót.

Lássuk a kérdőívet!

 

Tombol a nyár!

 

  • Tudtad? Szakértők szerint egy bezárt autóban 20 perc alatt 43 fokos hőség alakulhat ki már akkor is, ha a kinti hőmérséklet csak 26-27 fok. Egy olyan napon pedig, amikor 30-35 fok van, akár 10 perc alatt 70 fokosra is forrósodhat az autó belseje. Megdöbbentő tényeket olvashatsz a cikkben, ez az, amit minden szülőnek tudnia kell! Gyerekek veszélyben (?) (az egyik Kecskemétimami, Emese írta)

  • Nem kell elhinnünk a tökéletes szülő sikerreceptjeit, hanem tanuljunk meg örülni a tökéletlen, de mégis szép életünknek. De hogyan? Erről szól az Anyák kimenője. (az egyik Budapestimami, Kinga írta)

  • Fogyasztóvédelmi mobilalkalmazással segítik a külföldre utazókat Az alkalmazás különlegessége, hogy a bolti vásárlás, az autóbérlés, a szállodai szolgáltatások, a légi, vasúti, buszos és hajóval történő közlekedés témakörökben nyújt segítséget és tájékoztatást a fogyasztói jogokról a magyar fogyasztók számára

  • Külföldre utaztok és nincs még Európai Egészségbiztosítási Kártyátok? Irány a kormányhivatal, ahol a kártyát ingyenesen kiállítják, így nem lesz anyagi csőd egy esetleges külföldi betegség, vagy baleset. (Ha van kártyátok, ellenőrizd az érvényességét!)

  • Egyre többen tesznek el befőttet, lekvárt, savanyúságot, vegetát, szörpöt..., nem csak a magas árak, hanem az egészségesebb étkezés miatt is. Ajándékba is lehet adni egy-egy különleges csemegét. Mi ezzel szeretnénk segíteni a befőzésben: Letölthető befőzési címkék

 

Szeretettel:

a Budapestimamik

Kinga és Ildi

 

www.budapest.imami.hu

Kövess minket a FACEBOOK -on is!

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a budapest.imami.hu, a pest.imami.hu vagy a buda.imami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, kérjük írj egy e-mailt a budapest@imami.hu címre. Ez esetben azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból.

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére