Jelenlegi hely

Hírlevél - Hordozni jó!

Kedves [név]!

 

E heti hírlevelünkben két "nagy" témát is körbejárunk. A Nemzetközi Babahordozó Hét kapcsán bemutatjuk, hogy miért jó a babahordozás, illetve tippeket adunk családunk-, gyermekeink- és a saját egészségünk megőrzése érdekében.

Nemzetközi Babahordozó Hét

A Babywearing International kezdeményezésére minden évben a világ számos országában megrendezik a Nemzetközi Babahordozó Hetet, idén október 4-10. között. Magyarország 2008-ban csatlakozott a rendezvénysorozathoz, és a szervezők azóta is igyekeznek évről évre egyre színvonalasabb és gazdagabb programokat kínálni azoknak a családoknak, akik szeretnék jobban megismerni, vagy csak együtt ünnepelni a babahordozást.

 

Budapesti rendezvények:

 

Összegyűjtöttük a budapesti babahordozó klubokat:

 

Egyéb helyszínek:

 

Egészségtudatosan

  • Egy harmincas, halál öntudatos nőből egy pillanat alatt váltam szorongó kisdiákká, akinek újra és újra boszorkányt pecsételnek az üzenőjébe pedig ő úgy teper egy francos tündérért. Kapcsolatom az egészségüggyel (Mészáros Edit blogja)

 

 

 

 

 

 

  • A leadott nyilatkozatok szerint a 7. osztályba járó lányok több mint háromnegyede kérte a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltást: Elolvasom

 

Óvodásoknak

 

 

  • Ha Te is megosztanád velünk írásodat, örömmel várjuk a budapest@imami.hu címre! Jelezd azt is, ha valamilyen konkrét témáról szeretnél olvasni!
     

a Budapestimami hírlevelei

Most, hogy már hetente írunk Nektek, úgy gondoltuk, hogy ideje egy helyre összegyűjteni az összeset, és kitenni a honlapra. Ha szeretnél beleolvasni a korábbiakba, a főoldalon a láblécben megtalálod őket.

 

Programok

Az aktuális családi programokat itt találjátok.

A legfontosabbakat külön is kiemeltük számotokra:

 

Szép őszi napokat kívánunk!

 

Szeretettel:

 

a Budapestimamik

 

Kinga és Ildi

 

www.budapest.imami.hu

 

Kövess minket a FACEBOOK -on is!

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a budapest.imami.hu, a pest.imami.hu vagy a buda.imami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, kérjük írj egy e-mailt a budapest@imami.hu címre vagy az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: Leiratkozás

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár minden gyereknek! Tudod, hol kell igényelni?

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár a gyerekeknek - avagy mi, mennyi, és hol kell igényelni

Jó ha tudjátok, hogy a tavaszi, nyári és az őszi szünetre is jár az ingyenes állami gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás a gyermekeknek, persze ne legyen rá szükség, de ha mégis, akkor mutatjuk, miért mennyit fizetnek és hogy kell igényelni. 
Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére