Jelenlegi hely

Hírlevél - Csak 5 kattintás!

Kedves [név]!

Biztosan hallottad, hogy indultunk "Az év honlapja 2015" címért. A cím nem jár nyereménnyel, vagy díjjal: a visszajelzés fontos nekünk, hogy értékes számodra, amit csinálunk.

A közönségszavazásban egyelőre nem állunk túl jól... ezért nagy szükségünk volna a segítségetekre:

Csak 5 kattintás... számíthatok rád?

Többen írtátok, hogy nehézkes a szavazás, ezért készítettünk egy kis segítséget, amivel pillanatok alatt sikerülni fog:

CSAK 5 KATTINTÁS? RAJTAM NE MÚLJON!

Ha korábban már szavaztatok ránk, utólag is nagyon köszönjük! (Ez esetben az volna a segítség, ha tudnátok hozni még szavazatokat a családotokból, baráti körötökből. Minden Facebook profillal egyszer lehet szavazni.)

Minden egyes szavazat számít! (Esetleg megírjátok nekünk válaszul, hogy sikerült-e?)

 

Tanuljunk nyelvet úgy, mint kisgyerekként!

Te is bosszankodsz időnként, amiért (már) nem érted az angolt, vagy a németet? Nyelvtanulás OTTHONRÓL, akár az egész családnak:

Nincs tankönyv, szótár, nyelvtani szabályok és szavak biflázása, vannak viszont klassz hang- és videóanyagok ÉS hétfőtől vasárnapig, 06.00-tól 22.00 óráig internetes, élő gyakorlási lehetőség tanárokkal.

Mindez otthonról, amikor neked jó!

Naponta 20-30 perc időráfordítás, aminek nagyobb gyermeked (12 éves kortól) is aktív részese lehet és amivel kisebb gyermeked nyelvtudását észrevétlenül megalapozhatod!

Jól hangzik? Mi is kipróbáltuk (egyikünk az angolt, másikunk a németet), így saját tapasztalatunk alapján is ajánljuk! Ismerd meg a módszert!

 

Óvodalátogató munkatársat keres...

Minőségi rajzeszközök bemutatására keres kreatív, jól kommunikáló óvodalátogató munkatársat a Kisistók Klára Kft. Kötetlen, kreatív munka napi 4-5 órában...
Ez jól hangzik, megnézem!

 

Játék a FB-on

Köszönjük, hogy játszottatok velünk az elmúlt hetekben, és szeretettel gratulálunk a nyerteseknek (nevek a FB oldalunkon)!

A játékot folytatjuk jövő hétfőtől. Ha szeretnétek bérletet nyerni egy belvárosi játszóház gyerekfoglalkozásaira, figyeljétek a Facebook oldalunkat!

 

Legfrissebb cikkeink

 • Miért ne lehetne örömmel iskolába járni? A szülők nagyon sokat tehetnek azért, hogy gyermekük száján mosoly legyen a reggeli indulások alkalmával, még a hűvös téli napokon is. Néhány tanács, hogyan hozzuk vissza a lelkesedést: Ha puttonnyá válik az iskolatáska (a cikket Budácsik Éva, tanító írta)

 • A babahordozás előnyeit már sokan ismerik, és egyre többen újra felfedezik ezt a csodálatos lehetőséget, hogy a közelükben tudják kisbabájukat. Ősszel és télen azonban meg kell találnunk a mindkettőnk számára megfelelő melegen tartó ruházatot. Őszi-téli hordozós öltözködés (Meskó-Czégény Anikó, babahordozási tanácsadó írása)

 • A dadogás olyan pszichoszomatikus zavar, melynek egyik jellegzetes fő tünete a beszédet érinti, mikor a beszéd folyamatossága megszűnik, s a dadogó nem, vagy nehezen tudja elkezdeni a beszédet, esetleg görcsösen elnyújtja a kezdő hangot, vagy leggyakrabban a szavak elején álló hangot, szótagot, ritkábban az egész szót megismétli. Morzsák a dadogásról (a cikk szerzője a Családcentrum Alapítvány)

 • A hiedelem szerint, aki Márton-napján nem eszik libát, az majd egész évben éhezik, de honnan is van ez a hagyomány? Márton napi népszokások (a Kecskemétimami, Makai Marianna írta)
   

Te mit gondolsz erről? Szólj hozzá bármelyik cikkünkhöz!

 

Legfrissebb híreink

 • Otthonról vállalkozó anyák - MOMents 365 - Te hogyan vállalkozol otthonról? Ezt akarta megmutatni Szabó Ági fotós: 30 vállalkozónő, 50 gyerek. Számokban ez a MOMents 365 fotóprojekt.

 • Elindult a csalad.hu! - Interjú Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárral!

 • Etetőszékeket, pelenkázó lapokat és pelenkákat vizsgált az NFH. - A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) évről évre kiemelten ellenőrzi a gyermekek által használt termékeket, és ellenőrzések során törekszik a különböző funkciójú, igen széles választékban kínált termékeket az éves vizsgálataiba bevonni.

 • Mosógépek, reszkessetek - elkezdődött a csere! - Az Otthon Melege Program ötödik alprogramjára, a mosógépcsere-programra benyújtott minden, befogadott pályázat megkapja a támogatást - már 23 ezren megkezdhetik a vásárlásokat!

 • KSH-elnök: a nők egyre később vállalják az első gyereket - Vukovich Gabriella a Budapesti Demográfiai Fórumon tartott felszólalásában megemlítette azt az ismert tényt is, hogy a családok nagy része több gyereket szeretne, mint amennyi végül megszületik.

Itt találjátok az országos híreket és itt a helyi híreket.

 

Aktuális programok

 • Az aktuális családi programokat itt találjátok. A legfontosabbakat külön is kiemeltük számotokra:

  • Az egészséges életkezdet - transzgenerációs traumákon innen és túl (nov. 13.)

  • Családi nap a Várban (nov. 14.)

  • Tudatos gyermekvállalás-nevelés (egész napos rendezvény Zuglóban) (nov. 14.)

  • Meseszínház gyerekeknek a Cserepesházban - Hófehér és Rózsapiros (nov. 15.)

  • Kacifánt Klub a Munkavállalás és gyerekvállalás dilemmáiról (nov. 17.)

  • Y faktor - Törődő apaság a munka világában (nov. 19.)

Szép novemberi napokat kívánunk!

 

Szeretettel:

 

a Budapestimamik

Kinga és Ildi

 

www.budapest.imami.hu

 

Kövess minket a FACEBOOK -on is!

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a budapest.imami.hu, a pest.imami.hu vagy a buda.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-86315/2015 Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, kérjük írj egy e-mailt a budapest@imami.hu címre vagy az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [url:leiratkozás]Leiratkozás[/url:leiratkozás]
Bizonyos emailcímek (pl. freemail, citromail, hotmail, vipmail) birtokosaival való kommunikációnkban gyakran felmerülnek problémák. Ha van más emailcímed, itt módosíthatod a jelenlegit (valamint adataidat is itt módosíthatod): [url:adatmódosítás]Adatok módosítása[/url:adatmódosítás]

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár minden gyereknek! Tudod, hol kell igényelni?

Balesetbiztosítás a szünetekben is jár a gyerekeknek - avagy mi, mennyi, és hol kell igényelni

Jó ha tudjátok, hogy a tavaszi, nyári és az őszi szünetre is jár az ingyenes állami gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás a gyermekeknek, persze ne legyen rá szükség, de ha mégis, akkor mutatjuk, miért mennyit fizetnek és hogy kell igényelni. 
Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére