Jelenlegi hely

Váltsd be élményekre a kitűnő bizonyítványt!

Kitűnőnek lenni nem ciki, hanem büszkeség. Használjátok ki a lehetőséget, menjetek cirkuszba vagy vegyetek könyvet!

Lassacskán túlvagyunk a bizonyítványosztáson, ami vegyes érzelmeket válthat ki a családból. Nálunk az év végi bizonyítványok is olyan változatosak, mint valami izgalmas regény, de szerencsére mindig van folytatás. Az egyik gyerek a kisujjából kirázza a kitűnőt, a másiknak keményen meg kell dolgoznia minden jó jegyért.

A közösségi oldalakon heves reakciók kísérik a kitűnő tanulók emlegetését, jutalmazását. 

De miért is?

A jó eredmény mögött kitartó munka, erőfeszítés, sok lemondás, szülői aggodalom és odafigyelés áll, amire büszkék lehetnek a kisdiákok és igen, a szülők is.

Persze nem attól lesz valaki boldog, sikeres felnőtt, hogy kitünő tanuló. És az is igaz, hogy az egyoldalú IQ-tükör mellett nagyon fontos az érzelmi intelligencia fejlesztése, jutalmazása is...  

Szóval bárhogy is sikerült az idei bizi, a legfontosabb, hogy nyitott, odaadó, érdeklődő és boldog gyerekeink legyenek!


BIZONYÍTVÁNY "BEVÁLTÓ" PONTOK  (folyamatosan frissítjük!)

Fővárosi Nagycirkusz

A Cirkusz is jutalmazza a kimagasló tanulmányi eredményt, ingyenes belépési lehetőséget adnak a Fővárosi Nagycirkuszba, illetve az ország összes utazó cirkusza is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudjátok használni a lehetőséget. (Americano Vargas Nagycirkusz Circus Amerika, Donnert Cirkusz, Donnert Family Cirkusz, Horror Cirkusz, Hungária Cirkusz, Kludszky Cirkusz, Magyar Nemzeti Cirkusz, Magyar Nemzetközi Utazó Nagycirkusz, Magyar Vargas Nagycirkusz, Mr.  Gerald Cirkusz, Richter Flórián Cirkusz, Utazó Vízi Cirkusz)

A cirkusz az iskoláknak küldte el a kuponokat, ha ti is kaptatok, nincs más dolgotok, csak regisztrálni az oldalon. A kupont online vagy személyesen tudjátok beváltani.

Beváltás: A jegyvásárlás vagy az előadás napján vigyétek magatokkal a cirkuszi belépő kuponotokat, a diákigazolványotokat és a kitűnő bizonyítványotokat.

+ Utazási kedvezmény: A MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

További infó

Líra könyvesboltok

Az általános és középiskolás diákok részére kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosítanak a Líra könyvesboltokban. Ehhez mutassátok be a 2022/23-as tanév végi bizonyítványt (vagy annak fénymásolatát) az üzletben.

A kedvezmény minden könyvre érvényes (kivéve tankönyvek, akciós könyvek és szótárak). Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az akció augusztus 31-ig tart. 

További infó

Ha Te is tudsz egy jó bizi beváltóhelyet, ahol a jó eredmény jutalmat ér, írd meg nekünk!

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére