Jelenlegi hely

Ünnepeljünk együtt! Újévi program az egész család számára

Gyakori dilemma egy család számára, hogy van(nak)-e annyira idős(ek) a gyerkőc(ök), hogy egy nagyobb kirándulást vagy egy hosszú hétvégi üdülést kibírnak-e. Főleg akkor aktuális ez a kérdés, amikor olyan jeles alkalmakról van szó, mint például a közelgő szilveszter. Van egy alternatíva, ami megoldásként szolgálhat erre a dilemmára, kíméli a nagyikat és nem utolsó sorban, segít a közös családi élmények örökítésében.

Nyugalom vagy nyüzsgés?

A karácsonyi forgatag minden család számára megterhelő, így a többség számára azt követő napok egészen az újévig a nyugalom jegyében telnek. Vannak párok viszont, akik szeretnének kimozdulni és barátok társaságában vagy kettesben eltölteni a szilveszter estét. Akik viszont a családjukkal szeretnének szilveszterezni és mindeközben pihenni és feltöltődni, azok számára a szilveszteri wellness lehet a legjobb választás a kikapcsolódásra.

Mindenki megtalálja a számítását!

Azok a családok, akik a szilveszter estéjüket egy wellness szállodában töltik, zenés rendezvényekkel, fakultatív programokkal, valamint gasztronómiai élményekkel is gazdagodnak. A gyermekek számára a fürdők többségében már van élménymedence, pancsoló, ahol önfeledten tudnak szórakozni, míg a felnőttek számára a gyógyászati és egyéb rekreációs kezelések, mint a szauna, a masszázs állnak rendelkezésre. A sport szerelmeseinek pedig van lehetőség konditeremben edzeni, fallabdázni, bowlingozni vagy más sportágakat is kipróbálni, amelyet még a legkisebbek is biztosan értékelni fognak.

 

Pezsgőfürdő és habparty

Egyes fürdőhelyek nemcsak a nagyobb alkalmakkor, hanem évközben is havi rendszerességgel szerveznek éjszakai fürdőzéseket, melynek során látványos fényjátékok kíséretében mulathatnak a fürdőzők. Hazánkat, mint a minőségi termálvizek területén élenjáró országot, már csak az ilyen bulik miatt is szívesen látogatják mind a hazai, mind pedig a külföldi turisták, akik számára már angol nyelven is hirdetik a jobbnál jobb szilveszteri programokat.

fotók: canva.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére