Jelenlegi hely

Újra kinyit a Füvészkert

A koronavírus-járvány miatt zárva volt eddig az ELTE Füvészkertje, de április 27-től (korlátozottan) újra fogad látogatókat.

Az ELTE Füvészkert a koronavírus járvány miatt eddig zárva volt, de április 27., hétfőtől újra látogatható előzetes regisztrációval.

Az előzetes regisztrációt a Facebook oldalukon lehet megtenni, a látogatás napját kiválasztva az eseményekből, a foglalásra kattintva. A Kertbe egyszerre legfeljebb 400 fő léphet be. A nyitva tartásuk és a belépődíjak változatlanok. Az üvegházak zárva vannak.

„Kérjük Önöket, hogy a kertlátogatás alkalmával is tartsák be az egymástól való 2 méteres távolságot és viseljenek maszkot. Várjuk Önöket, tegyenek egy sétát a tavaszi virágdíszben pompázó Füvészkertben!” – írják a botanikus kert oldalán.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére