Jelenlegi hely

Teljes munkaidős állás gyereknevelés mellett?

Sok egyedülálló anyuka számára jelent problémát a mindennapi létfenntartás. Amíg a gyermek kicsi, legfeljebb a bölcsőde jöhet szóba, viszont ehhez is el kell érnie a csöppségnek egy adott kort. Szülés után a GYES pedig nem jelent túlságosan stabil megélhetési alapot. Mit tehetünk ilyenkor? Egyáltalán megoldható-e szülés után munkába állni?

Home office – avagy a távmunkák világa

A home office a pandémia óta terjedt el igazán hazánkban, ami valljuk be, rendkívül praktikus lehet sokak számára. Egyedülálló kisgyermekes anyukaként is találhatunk olyan állásokat így, amik eleget fizetnek, hogy fenn tudjuk tartani magunkat. Ehhez csupán egy számítógépre van szükségünk és internet kapcsolatra. Persze feltétlenül nem kell méregdrága gamer laptop birtokában lennünk, egy középkategóriás számítógép is bőven megteszi. Hazánkban is lehet már ilyen szabadúszó munkákat találni, így ha beszélünk angolul, biztosan akad majd megfelelő jövedelemkiegészítés számunkra. Sokan félnek ettől, mert idehaza még elég új dolognak számít, de nincs mitől tartanunk. Legyen szó adminisztrációról vagy telefonos ügyfélszolgálatról, pontosan ugyanazt kell majd csinálnunk, mintha egy irodában ülnénk kollégákkal körülvéve. Így odafigyelhetünk a kicsire is, miközben pénzt keresünk – persze azért ügyeljünk rá, hogy egy telefonos munka során ebből a kliensek a lehető legkevesebbet érzékeljék.

Hogyan kezdjünk hozzá?

Napjainkban már szinte bármelyik állásportálon találhatunk kifejezetten otthoni munkavégzéssel meghirdetett állásokat. Sőt, sok olyan állás is akad, ahol magunk választhatjuk meg a munkavégzés módját. Ha ezeken nem találnánk megfelelő állást, akkor pedig akadnak olyan külföldi oldalak, ahol a „remote jobs” kifejezésre rákeresve számtalan különféle munkába belefuthatunk. Az ügyfélszolgálatos munkáktól kezdve a különféle adminisztratív feladatokig rengeteg lehetőség közül válogathatunk. Kellő kitartással biztosan találunk majd számunkra megfelelőt – akár hosszú távú munkának is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére