Jelenlegi hely

Tavaszváró gyerekkönyv ajánló és nyereményjáték a Budapestimamin

A HVG Kiadó gondozásában több figyelemreméltó gyerekkönyv is megjelenik idén tavasszal. Most ezekből hoztunk el neked néhányat, amire nem csak 25%-os Budapestimami kedvezményed van, de egy kis szerencsével akár meg is nyerheted nálunk. Olvasással teli, szép tavaszt kívánunk!


Budapestimami kedvezményedet ezen az oldalon tudod beváltani.
1. Válaszd ki az oldalon a felső menüsorból, hogy “GYEREK- ÉS IFJÚSÁGI KÖNYVEK”, vagy írd be a keresőbe, hogy melyik könyvet szeretnéd.
2. Tedd a kosárba.
3. Majd fizetés előtt a kuponkódhoz írd: ImamiHVG25
A kedvezmény érvényes: 2023.április 16-ig az összes ifjúsági- és gyerekkönyvre!

Tavaszi ajánlónk, avagy könyvek a világ felfedezéséhez

Miért szaglásznak a kutyák?

Minden kutyaimádó figyelmébe! Elgondolkodtál már azon, miért szaglásszák a kutyák egymás hátsóját, vagy miért tettetik halottnak magukat? Szeretnéd tudni, hogyan társalognak négylábú barátaink? Ha kíváncsi vagy, miért csóválják a farkukat a kutyák, olvasd el ezt a könyvet, és válj a világ kedvenc háziállatának szakértőjévé!

Korosztály: 4+ éveseknek
További infó ››

Miért nyávognak a macskák?

Minden macskaimádó figyelmébe! Elgondolkodtál már azon, miért mondják, hogy a macskáknak kilenc életük van? Szeretnéd tudni, hogyan társalognak a cicák? Ha kíváncsi vagy, mit gondol rólad nyávogó kedvenced, olvasd el ezt a könyvet, és válj igazi macskaszakértővé!

Korosztály: 4+ éveseknek
További infó ››

Én, a kis kertész

 

Minden kertész álma egy virágokkal, fákkal, gyümölcsökkel, pillangókkal és madarakkal teli gyönyörű kert. Lesd meg a kertészt munka közben! Tudd meg, melyik évszakban milyen kerti feladatok várnak rád, és milyen eszközökre lesz szükséged. Tervezd meg a saját kertedet a könyvben található matricákkal!

Korosztály: 3+ éveseknek
További infó ››

Ki járt erre?

 

Te mit tennél, ha eltévednél az erdőben? Az őzikével éppen ez történt. Szomorúan és félve indult a mamája keresésére, az erdőben talált lábnyomokat követve. De ezek vajon tényleg az őzmama nyomai? Vagy valaki más járt erre? Felfedezőútja során az őzike sokat tanul az állatokról. Miért mászik a mókus olyan ügyesen fára? Milyen a fülesbagoly lábnyoma? Melyik állat mozog a leghalkabban, és vajon hogyan úszik a kacsa úszóhártyás lábaival a vízben? Ha segítesz az őzikének megkeresni a mamáját, rengeteg meglepetés vár rád!

Korosztály: 3+ éveseknek
További infó ››

Találd meg! Kedvenc dolgaim

Böngészd át a vidám és mozgalmas jeleneteket, hogy rátalálj kedvenc játékaidra, csemegéidre és sok más elrejtett apróságra!
Kövesd a szereplőket, és meséld el, mi történik velük! Cirmi minden képen ott van – észreveszed, hol bujkál?
Szülőknek:
Böngészőnkkel fejleszthető a gyerekek szókincse, mesélő- és koncentrálóképessége. A számolási, illetve a szín és forma alapján történő csoportosítási gyakorlatok a korai tanulást segítik.

Korosztály: 3+ éveseknek
További infó ››

Milyen ízű a csokoládé a Mount Everesten?

NE HELYEZD MAGAD KÉNYELEMBE! EZ NEM AZ A KÖNYV, AMELLYEL CSAK ÚGY ELÜCSÖRÖGSZ A FOTELBEN, VAGY BEBÚJSZ A TAKARÓ ALÁ. MOST MINDEN ÉRZÉKSZERVEDRE SZÜKSÉGED LESZ!
Egy rendkívüli expedíció vár rád, amely során látnivalók, hangok, ízek, illatok és érzések kavalkádját tapasztalhatod meg a világ különböző szegleteiben. Belegondoltál, milyen lehet az esőerdő morajlását hallgatni az Amazonas partján, és milyen érzés a csontig hatoló hidegben keresztülvágni az Antarktiszon? Vagy hogy milyen ízű a csokoládé a Mount Everesten? Vesd bele magad ebbe az izgalmas kalandba, és válj igazi felfedezővé!

Korosztály: 4+ éveseknek
További infó ››

Rejtélyes történetek – 25 fejtörő az emberi testről

Az emberi test rejtélyei nyomában. Testünk csodálatos, összetett gépezet. Ismerd meg a felépítését, működését, és közben fejtsd meg az izgalmas feladványokat! Sikerül kitalálnod, milyen színű szeme lesz Malena és Ariel kisbabájának? Vajon hogyan élhette túl Sir George a párbajt annak ellenére, hogy Sir Arthur szíven lőtte? És miből jött rá Jimmy, hogy a pincér nem frissen főzött kávét hozott neki, csak kihalászta a legyet a csészéjéből? Tornáztasd az agyad – tested irányítóközpontját –, engedd szabadjára a képzeleted, és oldd meg mind a 25 rejtélyt! A feladványok megfejtését a könyvhöz mellékelt szűrőlencsével varázsolhatod elő.

Korosztály: 9+ éveseknek
További infó ››

Klasszikus zenemesék: A négy évszak egy nap alatt

Nyomd meg a hangjegyet, és hallgasd meg Vivaldi zenéjét! Kalandozás a hajnali tavaszi kórustól a nyári zivataron keresztül a fagyos naplementéig. Utazz át a négy évszakon Izabellával és a kutyájával egyetlen nap alatt! A négy évszak című zeneművének részletei életre keljenek, majd hallgasd meg újra a dallamokat a könyv végén! A könyv a zenemű bizonyos részleteit tartalmazza.

Korosztály: 4+
További infó ››

25% kedvezmény az összes gyerekkönyvre

Ne feledd, hogy 2023. április 16-ig ImamiHVG25 kóddal nem csak a fenti válogatásra, de az összes ifjúsági- és gyerekkönyvre 25% Budapestimami kedvezményed van! 
A kedvezményt itt tudod beváltani ›› 

Ha pedig a fenti ajánlóból megtetszett bármelyik, nyerd meg a könyvet nálunk!

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hátizsák

Hátizsák

„Június volt s ujjongtunk, nincs tovább…” Hosszú évekig június közepe táján Dávid is átérezte az Ady-vers üzenetét, várva a „szabad mellű” örömöket ígérő vakációt. A gimnázium hat évének legutolsó tanítási napján viszont nem volt ujjongás. Valami véget ért. Eljött a búcsúzás ideje.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére