Jelenlegi hely

Tavaszváró gyerekkönyv ajánló és nyereményjáték a Budapestimamin

A HVG Kiadó gondozásában több figyelemreméltó gyerekkönyv is megjelenik idén tavasszal. Most ezekből hoztunk el neked néhányat, amire nem csak 25%-os Budapestimami kedvezményed van, de egy kis szerencsével akár meg is nyerheted nálunk. Olvasással teli, szép tavaszt kívánunk!


Budapestimami kedvezményedet ezen az oldalon tudod beváltani.
1. Válaszd ki az oldalon a felső menüsorból, hogy “GYEREK- ÉS IFJÚSÁGI KÖNYVEK”, vagy írd be a keresőbe, hogy melyik könyvet szeretnéd.
2. Tedd a kosárba.
3. Majd fizetés előtt a kuponkódhoz írd: ImamiHVG25
A kedvezmény érvényes: 2023.április 16-ig az összes ifjúsági- és gyerekkönyvre!

Tavaszi ajánlónk, avagy könyvek a világ felfedezéséhez

Miért szaglásznak a kutyák?

Minden kutyaimádó figyelmébe! Elgondolkodtál már azon, miért szaglásszák a kutyák egymás hátsóját, vagy miért tettetik halottnak magukat? Szeretnéd tudni, hogyan társalognak négylábú barátaink? Ha kíváncsi vagy, miért csóválják a farkukat a kutyák, olvasd el ezt a könyvet, és válj a világ kedvenc háziállatának szakértőjévé!

Korosztály: 4+ éveseknek
További infó ››

Miért nyávognak a macskák?

Minden macskaimádó figyelmébe! Elgondolkodtál már azon, miért mondják, hogy a macskáknak kilenc életük van? Szeretnéd tudni, hogyan társalognak a cicák? Ha kíváncsi vagy, mit gondol rólad nyávogó kedvenced, olvasd el ezt a könyvet, és válj igazi macskaszakértővé!

Korosztály: 4+ éveseknek
További infó ››

Én, a kis kertész

 

Minden kertész álma egy virágokkal, fákkal, gyümölcsökkel, pillangókkal és madarakkal teli gyönyörű kert. Lesd meg a kertészt munka közben! Tudd meg, melyik évszakban milyen kerti feladatok várnak rád, és milyen eszközökre lesz szükséged. Tervezd meg a saját kertedet a könyvben található matricákkal!

Korosztály: 3+ éveseknek
További infó ››

Ki járt erre?

 

Te mit tennél, ha eltévednél az erdőben? Az őzikével éppen ez történt. Szomorúan és félve indult a mamája keresésére, az erdőben talált lábnyomokat követve. De ezek vajon tényleg az őzmama nyomai? Vagy valaki más járt erre? Felfedezőútja során az őzike sokat tanul az állatokról. Miért mászik a mókus olyan ügyesen fára? Milyen a fülesbagoly lábnyoma? Melyik állat mozog a leghalkabban, és vajon hogyan úszik a kacsa úszóhártyás lábaival a vízben? Ha segítesz az őzikének megkeresni a mamáját, rengeteg meglepetés vár rád!

Korosztály: 3+ éveseknek
További infó ››

Találd meg! Kedvenc dolgaim

Böngészd át a vidám és mozgalmas jeleneteket, hogy rátalálj kedvenc játékaidra, csemegéidre és sok más elrejtett apróságra!
Kövesd a szereplőket, és meséld el, mi történik velük! Cirmi minden képen ott van – észreveszed, hol bujkál?
Szülőknek:
Böngészőnkkel fejleszthető a gyerekek szókincse, mesélő- és koncentrálóképessége. A számolási, illetve a szín és forma alapján történő csoportosítási gyakorlatok a korai tanulást segítik.

Korosztály: 3+ éveseknek
További infó ››

Milyen ízű a csokoládé a Mount Everesten?

NE HELYEZD MAGAD KÉNYELEMBE! EZ NEM AZ A KÖNYV, AMELLYEL CSAK ÚGY ELÜCSÖRÖGSZ A FOTELBEN, VAGY BEBÚJSZ A TAKARÓ ALÁ. MOST MINDEN ÉRZÉKSZERVEDRE SZÜKSÉGED LESZ!
Egy rendkívüli expedíció vár rád, amely során látnivalók, hangok, ízek, illatok és érzések kavalkádját tapasztalhatod meg a világ különböző szegleteiben. Belegondoltál, milyen lehet az esőerdő morajlását hallgatni az Amazonas partján, és milyen érzés a csontig hatoló hidegben keresztülvágni az Antarktiszon? Vagy hogy milyen ízű a csokoládé a Mount Everesten? Vesd bele magad ebbe az izgalmas kalandba, és válj igazi felfedezővé!

Korosztály: 4+ éveseknek
További infó ››

Rejtélyes történetek – 25 fejtörő az emberi testről

Az emberi test rejtélyei nyomában. Testünk csodálatos, összetett gépezet. Ismerd meg a felépítését, működését, és közben fejtsd meg az izgalmas feladványokat! Sikerül kitalálnod, milyen színű szeme lesz Malena és Ariel kisbabájának? Vajon hogyan élhette túl Sir George a párbajt annak ellenére, hogy Sir Arthur szíven lőtte? És miből jött rá Jimmy, hogy a pincér nem frissen főzött kávét hozott neki, csak kihalászta a legyet a csészéjéből? Tornáztasd az agyad – tested irányítóközpontját –, engedd szabadjára a képzeleted, és oldd meg mind a 25 rejtélyt! A feladványok megfejtését a könyvhöz mellékelt szűrőlencsével varázsolhatod elő.

Korosztály: 9+ éveseknek
További infó ››

Klasszikus zenemesék: A négy évszak egy nap alatt

Nyomd meg a hangjegyet, és hallgasd meg Vivaldi zenéjét! Kalandozás a hajnali tavaszi kórustól a nyári zivataron keresztül a fagyos naplementéig. Utazz át a négy évszakon Izabellával és a kutyájával egyetlen nap alatt! A négy évszak című zeneművének részletei életre keljenek, majd hallgasd meg újra a dallamokat a könyv végén! A könyv a zenemű bizonyos részleteit tartalmazza.

Korosztály: 4+
További infó ››

25% kedvezmény az összes gyerekkönyvre

Ne feledd, hogy 2023. április 16-ig ImamiHVG25 kóddal nem csak a fenti válogatásra, de az összes ifjúsági- és gyerekkönyvre 25% Budapestimami kedvezményed van! 
A kedvezményt itt tudod beváltani ›› 

Ha pedig a fenti ajánlóból megtetszett bármelyik, nyerd meg a könyvet nálunk!

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére