Jelenlegi hely

Szerezz átfogó ismeretet a világról! – Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia

Önismeret, szakmai készségek és élmények egy képzésben: augusztus 28-ig még lehet jelentkezni az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia képzésére, 35 évre emelt felső korhatárral. 

Augusztus 28-ig várják a 21 és 35 év közötti keresztény fiatalok jelentkezését az élményalapú, széles körű ismeretanyagra és a tanulmányi utakra épülő, 10 hónapos képzésre, amely a keresztény lelkiségi, gazdasági, társadalmi és kulturális élet szinte minden tudásterületét lefedi! 

A programban résztvevők úgy ismerhetik meg önmagukat, hogy közben a szakmájukban legmagasabban kvalifikált előadóktól és professzoroktól tanulhatnak az Aquinói Szent Tamás Ökomenikus Közéleti Akadémia képzésén.

A program a tanulmányutak, a tíz tanulmányi modul és a kollégiumi közösségi élet hármasának pilléreire épül. Ez a kialakított képzési struktúra a céltudatos, emberi és szakmai kapcsolataikat építeni vágyó jelentkezők mellett olyan fiatal felnőttek számára is szól, akik úgy érzik, elakadtak életük önismeretében, és szeretnék egy innovatív és összetartó közösség segítségével megtalálni valódi küldetésüket. 

„Azért ajánlom mindenkinek ezt a képzést, mert olyan helyekre lehet eljutni, ahová „átlagemberként” nehezen tudnánk, valamint az élmény alapú oktatásnak köszönhetően rendkívül sok ismerettel gazdagodhatunk, miközben sok barátot szerezhetünk” – emelte ki Nagy Milán, az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia alumni hallgatója.

Az intenzív képzésnek köszönhetően a diákok olyan hazai és Kárpát-medencére kiterjedő civil és szakmai kapcsolati hálóval gazdagodhatnak, továbbá olyan egyházi és közéleti személyek ajánlásait kaphatják meg, amelyeket más módon csak hosszú évek kitartó munkája biztosítana.

Az ingyenes képzésen mindössze 15 fő vehet részt, akik a program ideje alatt teljes ellátásban és havi ösztöndíjban is részesülnek.

Jelentkezés és további információ itt

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 17 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére