Jelenlegi hely

Székek, amelyek újjávarázsolják otthonát

Néhány szék még egy régi étkezőasztallal is új színt vihet az otthonába. Ha az étkezőjébe keres székeket ne elégedjen meg az egyszerű darabokkal. Kísérletezzen bátran a formákkal és színekkel. Kombináljon egy natúr faasztalt akár fehér vagy szürke színekkel, de ha igazán bevállalós, akkor akár a jól megszokott rendszert is felboríthatja azzal, ha különböző színű székeket válogat össze. A székek kényelmét pedig egyszerűen feldobhatja néhány stílusos székpárnával.

Irodaszékek minden formában

Időnk legnagyobb részét munkával töltjük, ezért is fontos, hogy a munka közben használt székünk amellett, hogy mutatós még kényelmes is legyen. Egy rossz székben eltöltött hosszú munkanap különböző nyaki vagy deréktáji fájdalmakat okozhatnak, ezért is fontos, hogy minden esetben kényelmes irodai széket válasszon. Az állítható székkel testre szabhatjuk számunkra a legkényelmesebb pozíciót az asztalnál, a kartámaszok kényelmes támaszt nyújtanak a karoknak egy deréktámasszal ellátott irodai szék pedig könnyen megelőzheti fájdalmakat.

Tipp: Az ideális székmagasságot mindig a testmagasságunkhoz és az íróasztal magasságához mérten állítsuk be!

Ebédeljünk a kertben

A jó idő beköszöntével mindenkinek megfordul a fejében, hogy beszerezzen néhány széket és egy asztalt a kertbe, hogy a friss levegőn ebédelhessen a családdal vagy összejöveteleket szervezzen a barátokkal. Legyen szó nagy kertről vagy egy kisebb teraszról az ember biztosan megtalálja a számára megfelelő darabokat. Fontos, hogy a kertben tartott bútorok helyt álljanak még a szélsőséges időjárásban is, ezért érdemes ellenőrizni, hogy az adott szék vagy asztal milyen anyagból készült – válasszunk műanyag vagy rozsdamentes anyagból készülteket. Ezután már kész is a barátságos kerti zug, ahol feltöltődhet a család.

Padok és ülőkék

Sokszor nem gondolná az ember, hogy mennyire praktikus lehet egy pad vagy ülőke a ház bármely pontján. Elhelyezhetünk egy sima fából készült padot az előszobába, ahol leülhetünk felvenni a cipőt, vagy kereshetünk olyan ülőkét, aminek kihúzható fiókjai vagy rekeszei vannak. Ezzel a multifunkcionális bútorral még helyet is biztosítunk olyan dolgoknak, amik máshol nem férnek el. Ha pedig szeretnénk, hogy a hálószobánk úgy fessen, mintha egy hollywoodi filmben lennénk akkor az ágy végében elhelyezhetünk egy elegáns ülőkét, ami szintén remek megoldás, ha helyet szeretnénk varázsolni néhány holminknak.

Tipp: A strapabíró padot vagy ülőkét akár használhatjuk néhány otthon végezhető tornagyakorlathoz is.

Bútorok és dekorációk egy helyen? A FAVI pontosan ez: nemzetközi, online keresőmotor bútorok, kerti bútorok és dekorációk számára. A FAVI bútorkereső több mint 2000 lakberendezési üzletet fog össze nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában, sőt Olaszországban is megtalálható. A FAVI célja, hogy Ön időt takarítson meg és nap mint friss inspirációkkal lássa el Önt egy szebb otthon kialakításához.

Kép forrása:

unsplash.com

Szpponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére