Jelenlegi hely

Oláh Gergő a novemberi Képmásban

A legújabb Képmás nagyinterjújában Oláh Gergőt, a 2012-es X-Faktor győztesét kérdezték szegénységről, hitről, motivációs körútról. A 100 oldalas magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, kortárs irodalommal, és a lapba bekerült egy romaüggyel foglalkozó melléklet is.

Berecz Zsombor vitorlázó világbajnokot és feleségét arról kérdezték, hogy hogyan lehet az élsportot összeegyeztetni a családdal, Szőnyi Lídia pszichológus pedig az időbeosztással kapcsolatban írta meg tanácsait, és rámutatott arra is, hogy a zűrzavar nem feltétlenül van rossz hatással az életünkre, sőt, még hasznunk is lehet belőle.

Szabó Borbála írónő új, „Derűre Bori, avagy hogyan legyünk boldogtalanok” sorozatában az önsorsrontásról írt, Szabó Emese pedig annak járt utána, hogy hova fordulhatnak azok az édesanyák, akiknek babája császármetszéssel jött a világról, szó lesz ennek kapcsán egy új applikációról, amely összegyűjti a hiteles információkat a műtétről és a műtét utáni sebgyógyulásról.

A romaüggyel foglalkozó mellékletben interjút olvashattok egy református lelkésszel, aki egyre eredményesebben zárkóztatja fel a cigány közösséget egy kis faluban, és bemutatjuk a Bari shej programot, amely roma lányok életét terelgeti, és fő célja az iskolai lemorzsolódás megakadályozása. Összegyűjtöttünk számos ilyen jó példát, illetve cigány-magyar vegyes párokat is kérdezték a témáról.

A magazinban írtak a cyberbűnözésről, a gyermekágyi időszak kihívásairól, a szexuális nevelésről és sok más érdekes témáról is. A lapot megtaláljátok a nagyobb újságárusoknál, előfizetni pedig ITT tudjátok.

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hátizsák

Hátizsák

„Június volt s ujjongtunk, nincs tovább…” Hosszú évekig június közepe táján Dávid is átérezte az Ady-vers üzenetét, várva a „szabad mellű” örömöket ígérő vakációt. A gimnázium hat évének legutolsó tanítási napján viszont nem volt ujjongás. Valami véget ért. Eljött a búcsúzás ideje.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére