Jelenlegi hely

Oláh Gergő a novemberi Képmásban

A legújabb Képmás nagyinterjújában Oláh Gergőt, a 2012-es X-Faktor győztesét kérdezték szegénységről, hitről, motivációs körútról. A 100 oldalas magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, kortárs irodalommal, és a lapba bekerült egy romaüggyel foglalkozó melléklet is.

Berecz Zsombor vitorlázó világbajnokot és feleségét arról kérdezték, hogy hogyan lehet az élsportot összeegyeztetni a családdal, Szőnyi Lídia pszichológus pedig az időbeosztással kapcsolatban írta meg tanácsait, és rámutatott arra is, hogy a zűrzavar nem feltétlenül van rossz hatással az életünkre, sőt, még hasznunk is lehet belőle.

Szabó Borbála írónő új, „Derűre Bori, avagy hogyan legyünk boldogtalanok” sorozatában az önsorsrontásról írt, Szabó Emese pedig annak járt utána, hogy hova fordulhatnak azok az édesanyák, akiknek babája császármetszéssel jött a világról, szó lesz ennek kapcsán egy új applikációról, amely összegyűjti a hiteles információkat a műtétről és a műtét utáni sebgyógyulásról.

A romaüggyel foglalkozó mellékletben interjút olvashattok egy református lelkésszel, aki egyre eredményesebben zárkóztatja fel a cigány közösséget egy kis faluban, és bemutatjuk a Bari shej programot, amely roma lányok életét terelgeti, és fő célja az iskolai lemorzsolódás megakadályozása. Összegyűjtöttünk számos ilyen jó példát, illetve cigány-magyar vegyes párokat is kérdezték a témáról.

A magazinban írtak a cyberbűnözésről, a gyermekágyi időszak kihívásairól, a szexuális nevelésről és sok más érdekes témáról is. A lapot megtaláljátok a nagyobb újságárusoknál, előfizetni pedig ITT tudjátok.

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére