Jelenlegi hely

Mosogatás olcsón és hatékonyan?

A mosogatás kérdése kapcsán nem mindenki asszociál a házimunka során felmerülő problémákra. Azonban egy-egy zsírosabb edény vagy odaégetett vacsora kipucolása komoly erőfeszítést és rengeteg időt igénybe vehet. Vannak kiváló mosogatószerek, amik segíthetnek ez ügyben, ám nem feltétlen szükséges ezekre hagyatkoznunk. Nézzük tehát, hogyan oldhatjuk meg ezt a problémát egyszerűen.

Prémium mosogatószerek – vagy mégsem?

Elég nagy fejtörést okozhat, ha egy olcsóbb mosogatószer segítségével nem igazán boldogulunk a makacs szennyeződések eltávolítása során. Ez sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. Az olcsóbb készítmények zsíroldó tulajdonságai jóval korlátozottabbak ugyanis. Azonban kiváló megoldást jelenthet ebben az esetben is a jól bevált szódabikarbóna. A fűszeres fiókban megbúvó csodaszer ugyanis erre is képes – első osztályú súrolószerként funkcionálhat bármely háziasszony örömére. Szintén kiváló megoldást jelenthet a mosószóda is ezen a téren. Nagyobb kiszerelésben, jó ár-érték arányban fillérekért akár egy egész évre elegendőt is kaphatunk belőle.

Mosogatógépek

Még mindig él az a tévhit, hogy a mosogatógépek fogyasztása eléggé költséges dolog. Azonban érdemes kicsit jobban szemügyre vennünk a mosogatógép tabletta kínálatot. Azonnal láthatjuk, hogy egy-egy nagyobb kiszerelés bőven a különféle mosogatószerek eladási ára alatt van. Ráadásul a mosogatógépek vízhasználat szempontjából is sokkal inkább megérik, mintha folyóvíz alatt mosogatnánk. Mindamellett pedig rendkívül kényelmes is a használatuk.

Érdemes tehát alaposan megfontolunk, hogy a spórolás szempontjából mit is választunk. Sokan tévesen azt hiszik, hogy valamely akciós mosogatószer beszerzésével jelentősen spórolhatnak, azonban ez nem minden esetben helytálló. A fentebb felsorolt alternatívák választásával olcsóbb és egyszerűbb lehet a mosogatás. Az akciós mosogatószerek világában ugyanis számtalan olyan megtalálható, ami gyakorlatilag használhatatlan, hiszen ezeknek a zsíroldó képessége szinte a nullával egyenlő.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 73. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Ünnepet csalogató mesevilág vár a gödöllői Karácsonyházban, ahol a legidősebb felnőtt is gyerekként érezheti magát, a rengeteg színben tündöklő karácsonyi paradicsomban. 22 éve minden évben novembertől Gödöllőn egy csodálatos ház karácsonyi díszbe öltözik, és nyitja meg kapuit és hangulatos adventi vásárát.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére