Jelenlegi hely

Mosogatás olcsón és hatékonyan?

A mosogatás kérdése kapcsán nem mindenki asszociál a házimunka során felmerülő problémákra. Azonban egy-egy zsírosabb edény vagy odaégetett vacsora kipucolása komoly erőfeszítést és rengeteg időt igénybe vehet. Vannak kiváló mosogatószerek, amik segíthetnek ez ügyben, ám nem feltétlen szükséges ezekre hagyatkoznunk. Nézzük tehát, hogyan oldhatjuk meg ezt a problémát egyszerűen.

Prémium mosogatószerek – vagy mégsem?

Elég nagy fejtörést okozhat, ha egy olcsóbb mosogatószer segítségével nem igazán boldogulunk a makacs szennyeződések eltávolítása során. Ez sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. Az olcsóbb készítmények zsíroldó tulajdonságai jóval korlátozottabbak ugyanis. Azonban kiváló megoldást jelenthet ebben az esetben is a jól bevált szódabikarbóna. A fűszeres fiókban megbúvó csodaszer ugyanis erre is képes – első osztályú súrolószerként funkcionálhat bármely háziasszony örömére. Szintén kiváló megoldást jelenthet a mosószóda is ezen a téren. Nagyobb kiszerelésben, jó ár-érték arányban fillérekért akár egy egész évre elegendőt is kaphatunk belőle.

Mosogatógépek

Még mindig él az a tévhit, hogy a mosogatógépek fogyasztása eléggé költséges dolog. Azonban érdemes kicsit jobban szemügyre vennünk a mosogatógép tabletta kínálatot. Azonnal láthatjuk, hogy egy-egy nagyobb kiszerelés bőven a különféle mosogatószerek eladási ára alatt van. Ráadásul a mosogatógépek vízhasználat szempontjából is sokkal inkább megérik, mintha folyóvíz alatt mosogatnánk. Mindamellett pedig rendkívül kényelmes is a használatuk.

Érdemes tehát alaposan megfontolunk, hogy a spórolás szempontjából mit is választunk. Sokan tévesen azt hiszik, hogy valamely akciós mosogatószer beszerzésével jelentősen spórolhatnak, azonban ez nem minden esetben helytálló. A fentebb felsorolt alternatívák választásával olcsóbb és egyszerűbb lehet a mosogatás. Az akciós mosogatószerek világában ugyanis számtalan olyan megtalálható, ami gyakorlatilag használhatatlan, hiszen ezeknek a zsíroldó képessége szinte a nullával egyenlő.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére