Jelenlegi hely

A márka, ami a hétköznapi nők számára is elérhetővé tette a luxust: Michael Kors napszemüveg

A napszemüveg az egyik legpraktikusabb divatkiegészítő, ezért nem csoda, hogy annyira oda vagyunk érte. Általában annak is örülünk, ha többféle darab van a ruhatárban, hiszen így – a strandtól az elegáns eseményekig – minden alkalomra megtaláljuk a megfelelő modellt.


Képek forrása: Michael Kors instagram

Luxus napszemüveg, mindenkinek!

Az otthoni napszemüveg repertoár bővítése mindig jó elfoglaltság: a válogatás és a próbálgatás a tükör előtt, sokak számára egyenlő a tökéletes énidővel. Azonban sokan nem mernek a hétköznapi márkákon túl keresgélni, hiszen a luxus termékeket nem engedhetik meg maguknak. A Michael Kors napszemüveg kollekciói pontosan ezt a hiányt hivatottak pótolni.

Egy Michael Kors napszemüveg egyszerre megfizethető, ugyanakkor a márka egyedi formavilágának és minőségi anyag használatának köszönhetően a luxus életérzés minden hétköznapi nő életében elérhetővé válik.

A Michael Kors napszemüveg története

A Michael Kors Holdings Limited egy amerikai divatcég, amely alapítójáról kapta a nevét. Az 1959-ben született alapító-divattervező Michael Kors ma is aktívan részt vesz a vállalat működtetésében mint tiszteletbeli elnök és kreatív vezető.

Michael Kors nevét itthon többnyire a dizájner világhírű luxustáskáival azonosítjuk, azonban a márka számos más terméket is forgalmaz: 23 féle parfüm, luxus kozmetikai termékek és sminkek, ruhák, ékszerek, órák és természetesen mindannyiunk kedvence, a napszemüveg is megtalálható a cég kínálatában.


Képek forrása: Michael Kors instagram

Ikonikus napszemüveg, hollywood-i ikonoknak

A Michael Kors mindannyiunk számára elérhetővé teszi a luxus életérzést és az eleganciát, azonban nem csak hétköznapi emberek köteleződnek el a márka iránt. A márka termékei Hollywood-ban is népszerűek, számos hollywood-i ikon viseli a minőségi napszemüveg modelleket.

A teljesség igénye nélkül Jennifer Lopez, Miranda Kerr, Heidi Klum és Scarlett Johansson is előszeretettel mutatkoznak Michael Kors napszemüvegben vagy a márka más termékeit, például ruházati cikkeit viselve.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hátizsák

Hátizsák

„Június volt s ujjongtunk, nincs tovább…” Hosszú évekig június közepe táján Dávid is átérezte az Ady-vers üzenetét, várva a „szabad mellű” örömöket ígérő vakációt. A gimnázium hat évének legutolsó tanítási napján viszont nem volt ujjongás. Valami véget ért. Eljött a búcsúzás ideje.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére