Jelenlegi hely

Lendülj formába! - Ingyenes szabadtéri edzések Budapest kondiparkjaiban

Szeretnéd formába hozni magadat? Áprilisban elkezdődtek a szabadtéri kondiparkokban végezhető saját testsúlyos edzések: minden szombaton 14.00-19.00 óráig találkozhattok profi street workout edzőkkel, de kérhettek tanácsot Testnevelési Egyetem szakembereitől is! Ingyenes program.

A Budapest 2019 Európa Sportfőváros évad égisze alatt kiemelt figyelmet fordítanak a szabadtéri kondiparkokban végezhető saját testsúlyos edzésekre is. Ennek megfelelően április közepétől június közepéig, minden szombaton más-más kerületben és egyszerre két helyszínen, tanácsadásokkal kísért bemutató tréningeken vehetnek részt a sportág iránt érdeklődők.

Minden szombaton 14.00-19.00 óráig profi street workout edzőkkel találkozhattok, de kérhettek személyre szabott tanácsot a Testnevelési Egyetem szakembereitől is, hogy milyen gyakorlatokkal tudtok formába lendülni nyárra.

Az egész napos programok magas szakmai színvonaláról, a gyakorlatsorok gördülékeny, szabályos végrehajtásáról Szarka Ákos világbajnoki bronzérmes street workout versenyző, a Bartendaz magyarországi csapatának alapítója, Radányi Norbert és Nagy Dániel Animal Flow instruktor gondoskodik.

Ezeken az eseményeken bárki közelebbről megismerheti azt, hogyan fejlesztheti magát a kondiparkokban a nap 24 órájában szabadon elérhető  erősítő eszközökön.

Az ingyenes rendezvényre várnak minden mozogni vágyót, kezdőket és haladókat és az örök halogatókat is!

HELYSZÍNEK

Április

04.20.  I.kerület, Tabán
edzők: Szarka Ákos, Nagy Dániel

04.20.  XVII. kerület, Kaszáló utca
edzők: Várhegyi Attila, Bartendaz

04.27. XV. kerület, Száraznád u.
edzők: Radányi Norbert, Nagy Dániel

04.27. XXI. kerület Simon Bolivár sétány
edzők: Tánczos Zoltán

Május

05.04. XI. kerület, Goldmann György tér és X. kerület Újhegyi sétány

05.11. II. kerület Szabadság u. 51-57. és  XVI. kerület Cinkotai park

05.18. III. kerület  Laktanya u. 7. és  XX. kerület Kalmár Ilona sétány

05.25. XXII. kerület  Rózsakert u. és  XIV. kerület Városliget - Asztana út

Június

06.01. XII. kerület  Csörsz u. 14. és VIII. kerület  Orczy-park

06.08. XIII. kerület  Párkány u. és  XIX. kerület Petőfi u.

További információ

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére