Jelenlegi hely

Lelki Egészség Éjszakája

A Lelki Egészség Világnapjához kapcsolódóan november 5-én egész estés, éjszakába nyúló tematikus előadásokkal, neves előadókkal, workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel várja látógatóit a Lelki Egészség Éjszakája. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvény elsődleges célja a lelki egészség jelentőségének hangsúlyozása és a hozzá kapcsolódó előítéletek csökkentése.

„Közel Hozzád, közel Magadhoz”

Hogyan lehetünk hatással lelki egészségünkre? Milyen módszereket érdemes kipróbálni? Milyen lelki egészségünket és önismeretünket fejlesztő módszerek léteznek?  A Lelki Egészség Éjszakája ezeket a mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket járja körül, és keres rájuk választ. Fókuszában a nehézségeinkre, elakadásainkra való szélesebb rálátás, valamint önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése áll. 

5 helyszín – 7 előadás – közel 20 workshop – 1 kerekasztal beszélgetés

Az este során az izgalmas előadások mellett sajátélményű betekintést kaphatunk közel 20 önismereti módszerbe, kipróbálhatunk techninkákat, módszereket, amelyek segítségével új válaszokat sajátíthatunk el a hétkoznapi kihívásokra. Biztonságos környezetben, csoportos és egyéni önismereti technikák során kerülhetünk közelebb önmagunkhoz.

 

Az eseménynek otthont adó 5 helyszín a Palotanegyed-Ráday utca vonzáskörzetében található:

- ADNA Cafe  /Budapest, IX. Török Pál u. 6./
- Lelki Egészségvédő Alapítvány Ambulancia és Képzési Központ Budapest IX. Ráday utca 33/b./
- Premier Kultcafé /Budapest, VIII. Üllői út 2.-4. (bejárat a Baross u. 1. sz. felől)/
- MÜSZI /Budapest,VIII. Blaha Lujza tér 1./
- H13 /Budapest, VIII. Horánszky u. 13./

A RÉSZLETES PROGRAMÉRT KATTINTS!

Jegyek kaphatók online az Evenbrite oldalán, vagy személyesen a Budapest VI. Szobi u. 4. szám alatt időpontegyeztetés alapján. 

Jegyárak: 2016. november 4-ig: 2600 Ft, november 5-én a helyszínen: 3000 Ft

BUDAPESTIMAMI OLVASÓKNAK 10% KEDVEZMÉNY!
KLIKK A RÉSZLETEKÉRT!

További részletek: http://lelkiegeszsegejszakaja.hu
Az esemény FB oldala

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére