Jelenlegi hely

Közösségi műjégpályája Budakalászon

Természetközeli, családias, "az ország legprofibb amatőr műjégpályája" nyílt Budakalászon, ahol a legkisebbek is jól érzik magukat és a legnagyobbak sem unatkoznak!

Sok száz ember összefogása, családok, cégek és az önkormányzat adományai segítségével alakították ki 2016-ban az 525 m2 területű, szabadtéri, kivilágított pályát, ami fűtött melegedővel, öltözővel, közösségi termekkel, valamint büfével és korcsolyakölcsönzési lehetőséggel rendelkezik.

Megközelítés

Budakalász Vasút sor 2, Lenfonó HÉV megálló

Ha autóval mész, a pályától pár 3 perces sétára tudsz parkolni a Szentendrei út- József Attila Utca körforgalmánál. A H5-ös HÉV-ről minden esetben Budakalász-Lenfonó megállóhelyen érdemes leszállni. 

Szolgáltatások

  • Korcsolya oktatás 
  • Amatőr jéglabda és jégkorong oktatás fiúknak-lányoknak 8 éves kortól
  • Rendezvények, közösségi alkalmak, születésnapi és céges találkozók, jeges csapatépítés céljára a műjégpálya a Cserkészház termeivel együtt is foglalható egyedi megállapodás alapján.
  • Korcsolyakölcsönző
  • Élezés
  • Fűtött öltöző
  • Szánkódomb a legkisebbek
  • Baba-mama sarok 

Ha nem korcsolyázol

...akkor a belépés természetesen ingyenes. Azokra is gondoltak, akik nem mennek a jégre. Lehet társas játékokat játszani, beszélgetni a barátaiddal vagy új barátokat szerezni. Az egész helynek van egy egyedi hangulata ami sehol máshol nem érhető el. Egy szép kertben van, természet közeli, van egyfajta bájos-romos hangulata mivel az egész cserkészházat önkéntesek és gyerekek építették. A pálya palánk korlátja egykor a budapesti metróban volt mozgólépcső gumikorlát, a kinti székek is valamelyik aluljáróból kerültek ide. A büfében garantáltan nincs két egyforma bögre... A Közösjég egy közösségi hely ahol mindenki jól érzi magát. 

Gyere be kávézni!

A büfében hétvégenként meleg ételt, hétköznap melegszendvicset, péksüteményt, rágcsálnivalót, forralt bort, teát, kávét, üdítőt találsz. 

Nyitva tartás

Közönségjég
hétköznap: 14.00 – 19.00 (változó, pontos menetrend)
hétvégén 10.00 – 20.00
Pályabérlési lehetőség: iskoláknak, amatőr hokicsapatoknak 

A Budakalász Közösségi Műjégpálya  2018. december 1-től  várja a látogatókat.

Árak

Hétköznapokon:
Diák és 3 év felett gyerek: 500 Ft
Felnőtt: 700 Ft
Csoport (10 főtől): 300 Ft/fő/nap
Családi kedvezmény (4 főtől): -100 Ft/fő a jegyárból

Péntek délután és hétvégén, ill. a tanítási szünetekben:
Diák és 3 év felett gyerek: 800 Ft
Felnőtt: 1000 Ft
Csoport (10 főtől): 600 Ft/fő/nap
​Családi kedvezmény (4 főtől): -100 Ft/fő a jegyárból

Korcsolya bérlés: 600 Ft

Pályafoglaltság és további info 
FB

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére