Jelenlegi hely

Kismama lettem - milyen cipőt viseljek?

Amikor áldott állapotba kerülsz, annak kiderülése az egyik legcsodálatosabb élmény lehet számodra - ám számos változással is kell számolni, amikor bekövetkezik. Nemcsak új ruhákat kell vásárolni a növekvő testhez, hanem a cipők terén is újítani kell. Az egyik oka ennek az, hogy a lábad vizesedhet és megduzzadhat a terhesség során, de emellett amiatt is szükséged lesz egy jó cipőre, hogy stabilitást és támogatást nyújtson a súlyod növekedésével, és az egyensúlyközpontod eltolódásával. Ne aggódj - ebben a cikkben bemutatjuk, mire figyelj!

A változásokkal együtt változz te is!

A legtöbb nőnek legalább egy fél számmal nő a lábmérete a terhesség során - van, akinek ez a változás így is marad. A súlygyarapodás következtében ugyanis teljesen természetes, hogy a láb egy kicsit laposodik, és ezáltal megnyúlik vagy kiszélesedik. Ne ess ezért kétségbe, ha észleled ezt a változást akkor, amikor a kedvenc surranód nem komfortos többet - teljesen természetes folyamat.

Keress nyugodtan olyan cipőket, amik kényelmesek, de tartják a bokádat és jó felfekvést biztosítanak a talpadnak, megőrizve annak természetes vonalait.

Ne mondj le a stílusosságról!

A legtöbb anyuka sajnos a kényelmet azonnal a slampos vagy elhanyagolt külsővel kapcsolja össze - pedig nem kell ennek így lennie! A tested ugyanis éppen egy új életnek ad lehetőséget - vigyázz magadra és ne hanyagold el a megjelenésedet! Persze, törekedj a komfortra, hogy minél inkább jobban érezd magad a bőrödben, de ugyanezen logika mentén biztosítsd saját magadnak a biztonságos és gondos megjelenést.

A cipők terén ez ugyanúgy valid. Keress bátran olyan cipőt, amit könnyű lesz fel- és levenni a növekvő pocakod mellett is, ugyanakkor melegen tart és illeszkedik a ruhatáradhoz.

A Nike Air Force például remek választás lehet - a kevert textil vagy bőr felsőrész könnyen tisztítható és jól idomul a lábadhoz, ugyanakkor a kialakításának köszönhetően stabillá teszi majd a változékony egyensúlyodat is.

A FTSHP oldalán megtalálhatod azt a cipőt, amit várandósként is bátran hordhatsz - nézz szét még ma a kínálatban!

A fotó forrása:

Anna Kobycheva / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére