Jelenlegi hely

Így is kinézhet egy mai modern konyha!

Okos eszközök, letisztult, átlátható berendezés, minimalista megvalósítás – valahogy így summázható a konyhában megtestesülő modernitás. Az enteriőr kialakítása két irányba is elvihető, de valójában ez a kettő kiegészíti egymást. Funcionalitás, és szépség. A lakberendezés egészéről elmondható, hogy akkor megfelelő, ha ez a harmónia adott, de a konyhában mindez minimum duplán fontos.


A fotó forrása: Photographee.eu - stock.adobe.com

Melyek azok a bútorok, amik kihagyhatatlanok?

A gasztronómiai alkotás legfőbb helyszíne a konyha. Vagyis azok a bútorok a legfontosabbak, amik ezt a kulináris kalandozást nemcsak megszépítik a jelenlétükkel, hanem meg is könnyítik.

A beépített vagy szabadon álló konyhai szekrények például nélkülözhetetlenek. A beépíthető variációk a legpraktikusabbak, ráadásul a közbenjárásukkal határozottan sok hely takarítható meg. Ugyanakkor nem mindegyik konyhai kialakítás alkalmas ennek a típusú bútorfajtának a befogadására. A szabadon álló alternatívák ekkor igazi megmentőkké válhatnak. Több részből állnak, így mindenki úgy válogathatja össze az egyes elemeket, ahogy az az egyéni elvárásainak leginkább megfelel. A szekrénysor jó, ha a falat fentről és lentről is övezi, a pult pedig ötvözhető a konyhabútorral, bár manapság óriási divat az úgynevezett pultsziget kiépítése, ami ellenben csak kellően tágas helyiségekben mutat jól. Ott viszont vitathatatlanul arat!

Ahol a hely szűke rendesen behatárolja a lehetőségek számát, ott a kinyitható étkezőasztalok duplán jó szolgálatot tehetnek. Egyrészt pultként is bevethetőek szükség esetén, másrészt a kis és a nagy család is leültethető köréjük. Így amikor épp nyugalom honol odahaza, akkor összecsukott állapotban kifejezetten helytakarékos megoldás.

Mi mihez passzoljon?

Ez egy folyton felmerülő dilemma. A konyhabútor az asztalhoz, vagy az asztal a székekhez, esetleg a székek a járólaphoz, csempéhez? Soha véget nem érő körforgásnak tűnik ez így, pedig a megfejtés pofonegyszerű. Az összhatás a lényeg. Jó, ha akad egy rendező elv, mint például a minimalista modernitás, ami letisztultságáról és a szó nem pejoratív értelmében vett egyszerűségéről híres.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére