Jelenlegi hely

Idegennyelvet tanulni vidáman is lehet! 

Idegennyelvet tanulni vidáman is lehet! - ez a hitvallása az LCF Kids Club Hungary nyelviskolának, amit az elmúlt több mint 25 évben kisgyermekek ezrei tapasztalhattak meg. A játékos nyelvórákon a gyerekek természetesen, anyanyelvükhöz hasonlóan tanulhatnak angolul nemcsak Budapesten és környékén, hanem az ország számos helyi nyelvi klubjában, ahol az angol tudásuk mellett a kreativitásuk, mozgáskoordinációjuk, kézügyességük és szociális érzékük is fejlődik.

Az LCF Kids Club módszer 

A Kids Club egy angliai központtal, nemzetközi háttérrel rendelkező nyelviskola, mely kifejezetten a kisgyermekek nyelvoktatásával foglalkozik 6 hónapos kortól 14 éves korig.

A nyelvi klubokban lehetőség van megmutatni a gyerekeknek azt, hogy nem kell feltétlenül tanulásként felfogni egy idegennyelv megismerését. A gyerekek játszanak, vidámak, kreatívak és közben gyorsan és nagy szókinccsel sajátítják el a mindennapi élet nyelvezetét.


A foglalkozások sok angol gyerekdallal, mozgással egészülnek ki, ahol a nyelvtanulás élményszerű kommunikáción alapszik, így a gyermekek észrevétlenül, játék és szórakozás közben ismerik meg a nyelvet.

Minden évben vannak nyelviskolás rendezvények - Halloween, Christmas party, Palacsinta nap -, ezek mindig nagyon népszerűek, mert izgalmas, ötletes, játékos délután keretében találkozhatnak egymássla a növendékek.

Remélhetőleg ezeket a rendezvényeket idén sem kell elhagyni, és olyan sikerrel lehet megrendezni őket, mint a nyári táborokat, ahol számos érdekes téma világába nyerhetnek betekintést gyerekek százai, természetesen angolul.

Ingyenes próbaóra

Minden induló tanfolyam előtt ingyenes próbaórát hirdetnek, ahol gyermekeddel közösen tapasztalhatjátok meg az önfeledt, játékos nyelvtanulási módszer előnyeit. Kötelezettségmentesen megismerkedhettek a felkészült és kedves Kids Clubos nyelvtanárokkal és a csoporttal, hogy a legjobb döntést hozhasd meg, amikor gyermekednek nyelviskolát választasz. Legközelebbi próbaórák és jelentkezés itt.

 

Az idei év fókusza: a biztonság

A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet természetesen a nyelvtanfolyamok körüli szervezésen is változtatott. Úgy tűnik, meg kell tanulnunk tartósabban együtt élni a vírussal, és természetesen ezért az iskola és a helyszíneik is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekek biztonságban lehessenek.

Egységes egészségügyi protokollt vezettek be a Kids Clubnál, amit mindent náluk tanító követ, ezzel is minimalizálva a koronavírusnak való kitettség kockázatát. 

Kislétszámúak a csoportok, a foglakozásokat nagy termekben tartják, ahol folyamatos a fertőtlenítés, így remélhetőleg nem kell a tanfolyamokat az online térbe áthelyezniük. Amennyiben mégis erre kerülne a sor, a felkészült oktatóknak hála már ez sem okoz gondot. Az elmúlt félévben minden helyi iskolának sikerült megtalálnia azokat a platformokat, ahol online is hatékonyan tudnak tanítani.  

Ha érdekel a módszer és a kurzusok, akkor érdemes ellátogatnod az LCF Kids Club Hungary honlapjára és a Facebook oldalára, ahol folyamatosan nyomon tudod követni a legfrissebb információkat a tanfolyamokról és a rendezvényekről.

Keresd meg a hozzád legközelebb lévő LCF Kids Club nyelviskolát, és jelentkezz be egy próbaórára!   

- Budapestimami -

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Lélekfrissítő történetek 2.

Lélekfrissítő történetek 2.

Egy jó történet tanít, megerősít, beszélgetésre késztet, összekapcsol másokkal. Ezek a tanulságos, szívhez szóló történetek az élet dolgairól szólnak, útravalók a mindennapokba.
Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 3 évestől felnőtt korigBeküldési határidő: 2021. március 15.
Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére