Jelenlegi hely

Húsvéti Kincskereső Játék a LogiKoffertől

Szeretnél egy felejthetetlen élményt gyermekednek az idei Húsvétra? Nyerd meg a LogiKoffer Húsvéti Kincskereső játékát a Budapestimamin!

MI IS AZ A LOGIKOFFER NYOMKERESŐ JÁTÉK?

A LogiKoffer népszerű, bérelhető, kincskereső bőröndjei után most itt vannak a vírusbiztos, nyomtatható logikai játékok, amelyek remekül szórakoztatják a gyerekeket bármilyen rendezvényen, legyen az szülinapi buli, gyerekzsúr, vagy családi összejövetel.

Nyomozás, keresgélés, izgalom és fejtörők egy játékban! Szuper kincskereső játékok, melyek beltérben és kültéren egyaránt lejátszhatóak!

A Nyomtatható Nyomkeresők összesen 7-féle témakörben (kalózos, varázslós, fáraós, szuperhősös, dzsungeles, hercegnős és világutazós) rendelhetők, szuper kedvező áron.

Játékok minden korosztály számára tartalmas szórakozást nyújtanak és az alábbi nehézségi fokozatokban elérhetőek: ovis (5-7 éves), kisiskolás (7-11 éves), felsős (11-15 éves) és felnőtt (16-99 éves).

Az izgalmas, kreatív játékcsomagok kb. 1 órás gondolkodtató szórakozást nyújtanak az ünnepeltnek és barátainak.

Izgalmas kincskereső Húsvétra

Ezzel a játékkal különlegessé tehetitek akár a csokitojás keresgélést is.

A játék során összesen 15 állomáson kell tematikus, játékos feladványokat megoldaniuk a gyerekeknek, hogy megtalálják a következő nyomot és végül az elrejtett kincseket.

A játék kültéren és beltéren egyaránt remekül lejátszató.

A játék előkészítése rendkívül egyszerű, nem kell hozzá más itt sem, mint kinyomtatni a feladványkártyákat (színesben vagy fekete-fehérben) és elrejteni azokat a rejtekhelyek kódtáblának megfelelően.

 

EZ KLASSZ,
SZERETNÉM MEGNYERNI A HÚSVÉTI KINCSKERESŐT!

 

A játékhoz a részletes előkészítési leírást, a húsvéti kerettörténetet, a megoldási útmutatót és rejtekhelyek kódtáblát is kaptok!

A játékot kétféle nehézségi szinttel játszhatjátok, ajánljuk ovis (5-7 éves) és iskolás (7-11 éves) korosztály számára is, csapatban és egyénileg is nagyszerűen játszható.

Próbáljátok ki, legyen szép Húsvétotok!

További info a játékokról a LogiKoffer oldalán

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére