Jelenlegi hely

Három karácsonyi ajándékötlet gyerekeknek

Közeledik a karácsony, de vajon mi lapuljon az ajándékdobozban vagy táskában? Évről-évre valami újjal, valami örömöt okozóval előrukkolni kétségtelenül nem egyszerű feladat. De azért nem is lehetetlen! A hangszer például tökéletes ajándékötlet abban az esetben, ha a lurkót vonzza a zenélés, ha mindig is erről álmodott. Akkor bizony felesleges tovább gondolkodni, mert máris megvan a befutó!

1. Életkorhoz és tudásszinthez mérten!

A sikeres vásárlás kulcsa a személyre szabottság. Vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy a gyerkőc hány éves, milyen magas és jelenleg hol tart a zenei pályafutásában. A gyerek gitár például nagyszerű választás, ha még csak most kezd bele a tanulásba, ha most ismerkedik meg ezzel a gyönyörű világgal. Mivel a kategóriában több méret is felfedezhető, ezért nem nehéz konkrétan testre szabni a döntést. A magasság, mint ahogy azt említettük, mérvadó adat, ahogy az életkor is számít. Meg persze az aktuális tudás. Semmiképpen sem érdemes túl nagy falatot bevállalni, mert a sikertelenség, a csalódások könnyen elvehetik a gyermek kedvét végleg attól, hogy pengessen, hogy mondhatni játsszon. Mert ez ekkor még tényleg erről szól! A zene játékosságáról.

2. Mi van akkor, ha nem kezdő szintről beszélünk?

Semmi gond! Az akusztikus gitár ideális jelentkező ebben az esetben. Pláne, hogy több típusa is elérhető. Így ha a gyerek már magasabb szinten pengeti a gitárt, azonban a növekedésnek vagy a fejlődésnek köszönhetően már itt van a hangszerváltás ideje, akkor nincs mese, elérkezett az idő a továbblépésre. Amennyiben nem autodidakta módon zajlik a tanulás, úgy a beszerzést azért célszerű egyeztetni a zenetanárral, vagy azzal a személlyel, aki felügyeli a gitározás oktatását. Így elkerülhetőek az esetleges félreértések és a rossz választások.

3. Kiegészítőkből sohasem elég?!

Így igaz! Ha aktuálisan a hangszer a legjobbat nyújtja, akkor egy csodaszép gitártok, egy új pengetőkészlet, vagy bármi, ami a gitározáshoz kapcsolódik, nagyszerű elhatározás lehet. Mert bár ezek apróságnak tűnnek, de valójában akkor, amikor minden nap harmóniáját a zenélés adja meg, ezek a figyelmességek aranyat érnek!

Szponzorált taralom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére