Jelenlegi hely

Három karácsonyi ajándékötlet gyerekeknek

Közeledik a karácsony, de vajon mi lapuljon az ajándékdobozban vagy táskában? Évről-évre valami újjal, valami örömöt okozóval előrukkolni kétségtelenül nem egyszerű feladat. De azért nem is lehetetlen! A hangszer például tökéletes ajándékötlet abban az esetben, ha a lurkót vonzza a zenélés, ha mindig is erről álmodott. Akkor bizony felesleges tovább gondolkodni, mert máris megvan a befutó!

1. Életkorhoz és tudásszinthez mérten!

A sikeres vásárlás kulcsa a személyre szabottság. Vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy a gyerkőc hány éves, milyen magas és jelenleg hol tart a zenei pályafutásában. A gyerek gitár például nagyszerű választás, ha még csak most kezd bele a tanulásba, ha most ismerkedik meg ezzel a gyönyörű világgal. Mivel a kategóriában több méret is felfedezhető, ezért nem nehéz konkrétan testre szabni a döntést. A magasság, mint ahogy azt említettük, mérvadó adat, ahogy az életkor is számít. Meg persze az aktuális tudás. Semmiképpen sem érdemes túl nagy falatot bevállalni, mert a sikertelenség, a csalódások könnyen elvehetik a gyermek kedvét végleg attól, hogy pengessen, hogy mondhatni játsszon. Mert ez ekkor még tényleg erről szól! A zene játékosságáról.

2. Mi van akkor, ha nem kezdő szintről beszélünk?

Semmi gond! Az akusztikus gitár ideális jelentkező ebben az esetben. Pláne, hogy több típusa is elérhető. Így ha a gyerek már magasabb szinten pengeti a gitárt, azonban a növekedésnek vagy a fejlődésnek köszönhetően már itt van a hangszerváltás ideje, akkor nincs mese, elérkezett az idő a továbblépésre. Amennyiben nem autodidakta módon zajlik a tanulás, úgy a beszerzést azért célszerű egyeztetni a zenetanárral, vagy azzal a személlyel, aki felügyeli a gitározás oktatását. Így elkerülhetőek az esetleges félreértések és a rossz választások.

3. Kiegészítőkből sohasem elég?!

Így igaz! Ha aktuálisan a hangszer a legjobbat nyújtja, akkor egy csodaszép gitártok, egy új pengetőkészlet, vagy bármi, ami a gitározáshoz kapcsolódik, nagyszerű elhatározás lehet. Mert bár ezek apróságnak tűnnek, de valójában akkor, amikor minden nap harmóniáját a zenélés adja meg, ezek a figyelmességek aranyat érnek!

Szponzorált taralom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára Beküldési határidő: 2023. április 23.
Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Pályázat típusa: alkotópályázat több korcsoportban Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Pályázat típusa: alkotópályázat felnőtteknek Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Pályázat típusa: alkotópályázat óvodásoknak és alsósoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére