Jelenlegi hely

Harmónia és szépség kívül-belül a Cosmiq Stúdióban - Csak természetesen!

A szépség belülről fakad, és kifelé sugárzik a körülöttünk levőkre. A külső-belső harmónia megteremtésének képessége a kezünkben van. De hogyan tudjuk mindezt megteremteni? Tudunk egy helyet, ahol mellénk állnak és támogatnak ebben.

Sokszor nehéz lelki békénket fenntartani zaklatott világunkban, ám igényünk napról napra nő a teljes és tartalmas életre, a boldogságra. Mindannyian egyéniségek vagyunk, és ez az a szépség, ami a sajátunk. Olykor ez mégsem válik nyilvánvalóvá. Egészségünk, kapcsolataink szenvedik meg, ha nem jut időnk önmagunkkal törődni.

Találd meg az egyensúlyt!

A Cosmiq Stúdió egy olyan hely, ahol a csapat minden tagja tudásával és tapasztalatával abban segít, hogy megtaláld külső- belső értékeidet, és életed minden részében kiteljesedve boldogan éld mindennapjaidat! Meghatározóan fontos számukra a harmónia, az egyensúly megtalálása, a fejlődés és az, hogy ezzel a tudásukkal segíthessék mások útkeresését is.

A Stúdió munkatársai valamennyien valamilyen segítő szakmában kezdték: orvosként, tanárként, pszichológusként, az élet különböző területein szereztek tapasztalatokat. Folyamatosan képzik magunkat és újabb területekkel egészítik ki eredeti szakmájukban szerzett tudásunkat, hogy több oldalról is tudják támogatni a hozzájuk fordulókat, hogy az igazi megoldásokat tudjanak kínálni, ne csak látszatmegoldásokat.

Gyere el a Cosmiq Stúdióba, ha szeretnéd…

…hogy fiatalosabb legyen a tested-lelked,

…hogy energikusabb, egészséges legyél,

…irányítani az életedet,

…javítani a kapcsolatod önmagaddal és másokkal,

…megtalálni az örömöt az életeben.

Szépség, egészség, önismeret, önfejlesztés

Az akupunktúrás kozmetikától az életvezetési tanácsadáson, az intimtornán és a jungi archetípusok elemzésén át az együttműködő kommunikációig terjed a szolgáltatások skálája. Ez a sokszínűség hozzájárul ahhoz, hogy a Stúdión belül szinte minden elakadásnak, problémának meg tudják találni közösen a forrását és a megoldását is.

A Cosmiq Stúdió csapata

 


Dr Farkas Ilona

Kozmetikai Akupunktúrás orvos, Integrál terápiás orvos, Gyermekorvos, Coach, Tréner

2007-ben a pécsi egyetemen szereztem Hagyományos Kínai Orvoslásból akupunktúra diplomát és kezdtem el az orvosi akupunktúrás kezeléseket. Azonban tovább kutattam az egyedi megoldások iránt, így ennek köszönhetően találtam rá és sajátítottam el Londonban 2008-ban a kozmetikai akupunktúrát és hoztam be elsőként Magyarországra ezt a teljesen természetes, fiatalító, bőrmegújító eljárást.

Hitvallásom: sikerességünk döntően az önismeretünkön múlik. Fontos tehát hogy magunkba merjünk tekinteni! Ebben segítek a hozzám forduló pácienseknek a 2010 óta alkalmazott SCIO-Quantum Energetikai mérés és kezeléssekkel. Ez a biofeedback kezelés az emberi szervezet egységének helyreállítását célozza meg testi-lelki energetikai egyensúly megteremtése révén.

A „tű érzékeny” pácienseim panaszai sarkalltak a GUNA- biolifting eljárás alkalmazására. Ezzel az eljárással, kevesebb tű, vagy csak éppen galván-gép segítségével viszek be a bőrbe kollagén és elasztin stimuláló homeopátiás eljárással készült folyadékot a bőr feszesítése, simítása érdekében.

Végül, már több mint 2 éve alkalmazom a Bio-Meyisun felszívódó szálas arckontúr kezeléseket. A megereszkedett bőr emelésében és a mélyebb vonalak simításában elért eredmények lelkesítő hatásúak a vendégeim körében.

 


Hoós Rita

angol tanár, kommunikációs tréner

Kapcsolódás, akpcsolatok a legfontosabb dolgok az életemben. Nyelvtanárként a kommunikációval foglalkozom évtizedek óta, de az anyanyelvi kommunikációnkban is hasznos folyamatosan fejlődnünk, hiszen  konfliktusaink leggyakoribb forrása a kommunikációnkból fakad.

Meghatározó élmény volt 20 évvel ezelőtt az első találkozásom az együttműködő/erőszakmentes kommunikáció, az EMK „atyjával”,  Marshall Rosenberg amerikai pszichológussal, akit Jónai Éva Hava, az első magyar nemzetközi EMK tréner hívott meg. Akkoriban nagyon sok konfliktusom volt a családomban, barátokkal és a munkahelyemen is. Nem értettem, hogy miért nem látják a többiek, hogy én csak „jót akarok”. Fájt a megértés és az elfogadás hiánya.  Marshallt hallgatva, olvasva sok minden a helyére került bennem és a tréningjeimen ezt a szeretném megosztani azokkal, akik keresik, hogy hogyan élhetnének harmonikusabban, hogyan oldják meg konfliktusaikat „nyer-nyer” módokon.

Trénigjeimen szeretném továbbadni ezt a szép kommunikációs eszközt és az alapját képező szemléletmódot, tudatosságot. Csak rajtunk múlik, hogy megnyissuk a szivünket. Ez nagyon sok belső munkával, gyakorlással jár, de már 5 perc gyakorlásnak is lehet érezhető jótékony hatása.

Ezt a kapcsolódást és megnyílást segítik nekem a  szines gyapjúszálak és a belőlük  készült nemez tárgyaim. Három éve találkoztam a nemez csodálatos világával és ahogy egyre jobban megismertem ezt az anyagot és ezt a technikát, egyre több párhuzamot találtam a nemezelés és az emk tanulása, gyakorlása között. Elhatároztam, hogy összehozom őket, így születtek meg a GubancFonó kommunikációs tréningjeim, ahol a színes gyapjú és a tréningekhez készített nemeztárgyaim segítik az EMK tanulását és a gyakorlását és a közösen készített apró tárgyaink még újabb, ezer szállal kapcsolnak minket magunkhoz, másokhoz és a világhoz.

 


Dr. Bíró Katalin

orvos, life coach, homeopátiás és életvezetési tanácsadó, tréner

Orvosként arra készültem, hogy egész életemben tanulni, fejlődni fogok. Olyannyira magával ragadott az új és jobb utak megismerése, hogy a pszichiátria, azon belül is főként a pszichoterápia gyakorlása mellett tanítani kezdtem, majd az üzleti életbe csöppenve, annak minden szegmensében igyekeztem elmélyülni. Felnőttképzésben, készségfejlesztésben, marketingben, szakmai tanácsadásban, értékesítésben is tapasztalatot szerezve mások segítését választottam küldetésemül.

Hiszem, hogy a nem problémákra, akadályokra kell fókuszálni, hanem az egész embert kell segíteni abban, hogy megtalálja a saját megoldásait. Integrált megközelítéssel, számtalan pszichológiai és készségfejlesztő eszközzel felvértezve támogatom a hozzám fordulókat, hogy a legboldogabb utat tudják bejárni saját életük keretei között.

Akár személyiségünk fejlesztése, akár készségek elsajátítása a cél, többet, jobbat és teljesebb életet nyerhetünk a fejlődés, változás megélése által. Kurzusaim életmódváltásban, az önbizalom növelésében, önmegvalósításban, a kommunikáció fejlesztésében és konfliktusok kezelésében nyújtanak segítséget. Csoportos formában fejlesztjük az önismeretet, keressük a harmóniát, de a praktikus megoldásokról sem feledkezünk el. Az egyéni fejlesztést keresők konzultációs formában kaphatnak útmutatást. 

 

Tervezd céljaidat tudatosan! Legyen 2017 a Te éved!

 

ÉVINDÍTÓ HARMÓNIA NAP
2017. január 28. (szombat) 9-16h

 

Budapestimami olvasóknak
kedvezménnyel!
››› KATT IDE

Mit kapnak a résztvevők a Harmónia Napon?

- elkészítheted a személyre szabott Harmónikus élet tervedet 2017-re,

- gyakorlatban azonnal alkalmazható ismereteket,

- 4x 1,5 órás tematikus műhely munkát,

- a Harmónia teremtés kiskátéját (nyomtatott önismereti munkafüzet),

- szünetekben finom, illatos teákat és egészséges rágcsálnivalót,

- kellemesen meghitt környezetet a könnyen megközelíthető budai stúdióban,

- a lelkes szakértői csapat hozzáértését,

- és természetesen a további programokra kedvezményes részvételi lehetőséget.

Egy egész napos műhelymunka keretében átgondolhatod, hogy mit szeretnél, és hogyan teremtsd meg magadban ehhez a feltételeket! Segítséget kapsz ahhoz, hogy valóra váltsd a terveidet, hogy 2017-ben önmagadra, a fejlődésedre, az életed újratervezésére fókuszálhass.

JELENTKEZÉS

További info
Az esemény FB oldala

COSMIQ STÚDIÓ
1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 19., fszt 1. kapucsengő: 15
Tel.: +36 1/391 7958, +36(30)3395978
E-mail: cosmiqstudio@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/cosmiqstudio.hu/
Web: www.cosmiq.hu

Budapestimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére