Jelenlegi hely

Hajókázás a Dunán – Indul a Budapesti körjárat

Menetrend szerinti hajójárat indult a Duna fővárosi szakaszán, a Vigadó tértől. A körjáraton keddtől csütörtökig érvényes BKK bérlettel lehet utazni.

2021. június 4-től új budapesti körjárat indult a BKK és a MAHART együttműködésében. A járatok keddtől vasárnapig közlekednek, állomásai: Vigadó tér – Akadémia – Margitsziget-Sportuszoda – Batthyány tér – Műegyetem – Bálna – Vigadó tér.

Hétfő kivételével mindennap 12 órától este 20 óráig kétóránként indulnak a hajók, az utolsó járat 21:15-re ér vissza a Vigadó térre.

Keddtől csütörtökig a BKK havi bérlet, illetve az egy hónapnál hosszabb érvényességű termékek érvényesek a hajóra. Péntektől vasárnapig, illetve bérlettel nem rendelkező utasoknak a MAHART-nál 1000 forintos napijegy váltható. A jegy birtokában az érvényesség napján korlátlan alkalommal nyílik lehetőség az utazásra.

Hasznos információk:

  • A hajó fedélzetén maszk viselése kötelező
  • A járaton védettségi igazolványt nem kérnek
  • Jegyvásárlásra személyesen a Vigadó téri hajóállomáson, a többi kikötőben pedig a hajón van lehetőség
  • Szép kártyás fizetés csak a Vigadó téri hajóállomás lehetséges
  • A hajón italbüfé üzemel a pandémiás előírásoknak megfelelően

MENETREND

Forrás: bkk.hu

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
3 laktató leves akár 30 perc alatt?

3 laktató leves akár 30 perc alatt?

Több kardinális problémával szembesülhet napi szinten egy anyuka, ha a "mit együnk ma?" téma kerül szóba. Az első a „gyorsan valami meleget, laktatót” kérdése. A másik inkább a tálaláskor merül fel: a „már megint ez van? Tegnap is ezt ettük!” – felháborodott gyermekhangon szinkronizálva. Erre a két kérdéskörre alakult ki nálunk ez a „3az1ben” megoldás.
A legrövidebb éjszaka - Szent Iván-éj

A legrövidebb éjszaka – Szent Iván-éj

Idén június 21-én lesz az év leghosszabb napja, vagyis a legrövidebb éjszakája, melyet a hagyomány szerint Szent Iván-éjnek neveznek. A nyári napforduló ünnepe a kereszténységet megelőző korokból ered. A világ minden táján örömtüzeket gyújtanak, ami mutatja a fény és a világosság győzelmét a sötétség és a halál felett, ekkor kezdődik a csillagászati nyár is. A szerelem, szenvedély, a termékenység, örök megújulás és a megtisztulás varázslatos éjszakája is ez.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére