Jelenlegi hely

Gyerekkel esküvőn – így lesz mindenki számára jó élmény!

Esküvőre vagytok hivatalosak, de nem tudjátok eldönteni, gyerekekkel vagy nélkülük érdemes-e belevágni az estébe? Ha szeretnétek végre kiszabadulni és napfelkeltéig bulizni, jobb, ha a nagyszülőkre bízzátok aznapra a kicsiket, de egy szolidabb ünneplésben a gyerkőcök is bátran részt vehetnek. A nagyobbacskák biztosan kíváncsiak a szépséges párra, és szívesen ropnák ők is a táncparketten, a piciket pedig a napirendjüknek megfelelően vonhatjuk be a programba.

Ha úgy döntötök, közös családi élmény lesz a lagziból, erre a néhány dologra érdemes odafigyelnetek a mindenki számára örök élményért!

Koszorúslány lesz a kicsi? Vegye ki a részét a készülődésből!

Manapság is népszerűek a pöttöm a koszorúslányok az esküvőkön, így ha a mi csemeténk is felkérést kapott, érdemes közösen felkészülni a nagy napra! Amennyiben az ifjú ara is egyetért, akár a menyasszonyi ruha kiválasztásában is segíthet! A legtöbb esküvői ruhaszalon Budapest környékén és az egész országban szívesen látja az apróságokat is, ha megfelelően figyelünk rájuk. Mondanunk sem kell, hogy koszos, ragacsos kezekkel nem szabadulunk be a több száz esküvői ruha közé, hiszen akár mesebeli, habos-babos ruhaköltemény, akár vagány, modern menyasszonyi ruha legyen éppen a porondon, az ételfoltok egyiknek sem állnak túl jól.

Legyen nálunk néhány játék, ha unatkozni kezdenének!

A kezdeti felhajtás és a sok ember izgalma lehet, hogy először felpörgeti a kicsiket, de aztán ugyanolyan gyorsan el is kezdhetnek unatkozni. Érdemes a tarsolyunkban tartani néhány utazó méretű játékot, hogy lefoglaljuk őket a hosszas ceremónia vagy vacsorára várakozás alatt. Egy, a táskánkba elrejthető kirakó, amivel az asztalon játszhatnak, egy kártyapakli vagy a kedvenc plüssállat segíthet megmenteni az estét.

Minden helyzetre legyen egy B tervünk!

Természetesen nem azon fog múlni a házasság sikere, hogy a templomi szertartás közben belekotyog egy-egy gyerkőc, de ha nagyon eltörik a mécses, az megzavarhatja az amúgy is izguló párt és a násznépet is. Ezért helyezkedjünk el például a hátsó sorokban, hogy ki tudjunk surranni, ha baj van. Előfordulhat csúszás a programban és a cateringben is, így ha nem akarjuk egy éhező-szomjazó gyerekkel tölteni a délutánt, a játékok mellé kerüljön az uticsomagba egy kisebb kulacs víz és keksz is. 

Szponzorált tartalom

Képek forrás: canva.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére