Jelenlegi hely

Gyerekkel esküvőn – így lesz mindenki számára jó élmény!

Esküvőre vagytok hivatalosak, de nem tudjátok eldönteni, gyerekekkel vagy nélkülük érdemes-e belevágni az estébe? Ha szeretnétek végre kiszabadulni és napfelkeltéig bulizni, jobb, ha a nagyszülőkre bízzátok aznapra a kicsiket, de egy szolidabb ünneplésben a gyerkőcök is bátran részt vehetnek. A nagyobbacskák biztosan kíváncsiak a szépséges párra, és szívesen ropnák ők is a táncparketten, a piciket pedig a napirendjüknek megfelelően vonhatjuk be a programba.

Ha úgy döntötök, közös családi élmény lesz a lagziból, erre a néhány dologra érdemes odafigyelnetek a mindenki számára örök élményért!

Koszorúslány lesz a kicsi? Vegye ki a részét a készülődésből!

Manapság is népszerűek a pöttöm a koszorúslányok az esküvőkön, így ha a mi csemeténk is felkérést kapott, érdemes közösen felkészülni a nagy napra! Amennyiben az ifjú ara is egyetért, akár a menyasszonyi ruha kiválasztásában is segíthet! A legtöbb esküvői ruhaszalon Budapest környékén és az egész országban szívesen látja az apróságokat is, ha megfelelően figyelünk rájuk. Mondanunk sem kell, hogy koszos, ragacsos kezekkel nem szabadulunk be a több száz esküvői ruha közé, hiszen akár mesebeli, habos-babos ruhaköltemény, akár vagány, modern menyasszonyi ruha legyen éppen a porondon, az ételfoltok egyiknek sem állnak túl jól.

Legyen nálunk néhány játék, ha unatkozni kezdenének!

A kezdeti felhajtás és a sok ember izgalma lehet, hogy először felpörgeti a kicsiket, de aztán ugyanolyan gyorsan el is kezdhetnek unatkozni. Érdemes a tarsolyunkban tartani néhány utazó méretű játékot, hogy lefoglaljuk őket a hosszas ceremónia vagy vacsorára várakozás alatt. Egy, a táskánkba elrejthető kirakó, amivel az asztalon játszhatnak, egy kártyapakli vagy a kedvenc plüssállat segíthet megmenteni az estét.

Minden helyzetre legyen egy B tervünk!

Természetesen nem azon fog múlni a házasság sikere, hogy a templomi szertartás közben belekotyog egy-egy gyerkőc, de ha nagyon eltörik a mécses, az megzavarhatja az amúgy is izguló párt és a násznépet is. Ezért helyezkedjünk el például a hátsó sorokban, hogy ki tudjunk surranni, ha baj van. Előfordulhat csúszás a programban és a cateringben is, így ha nem akarjuk egy éhező-szomjazó gyerekkel tölteni a délutánt, a játékok mellé kerüljön az uticsomagba egy kisebb kulacs víz és keksz is. 

Szponzorált tartalom

Képek forrás: canva.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hátizsák

Hátizsák

„Június volt s ujjongtunk, nincs tovább…” Hosszú évekig június közepe táján Dávid is átérezte az Ady-vers üzenetét, várva a „szabad mellű” örömöket ígérő vakációt. A gimnázium hat évének legutolsó tanítási napján viszont nem volt ujjongás. Valami véget ért. Eljött a búcsúzás ideje.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére