Jelenlegi hely

Gáncs Kristóf: Lajos kutya megérkezik - Novemberi könyvajánló és nyereményjáték a Budapestimamin

Kezdetben olyan apró, hogy egy kabátzsebben is elfér, ám hamarosan már az egész világ körülötte forog. Ő Lajos kutya, aki megérkezik, és mindent a feje tetejére állít! Hősies szúnyogvadász, nyomozónak sem utolsó, és a fociban is remekel, csak aztán fürödni ne kelljen… Kalandjai faluszerte híresek, és Lajos kutya legnagyobb megelégedésére mindig jut bennük hely egy nagy szelet sonkának vagy kolbászos szendvicsnek is. Nyerd meg a nálunk a könyvet a mesekönyvhöz tartozó matricacsomagokkal együtt!


Fotók: Szabó Lilla

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervet kommunikációs igazgatója és két kisgyermek édesapja, aki esti mesemondásai során teremtette újra mesehősként gyerekkori kedvencét, Lajos kutyát.

Mulatságos történetei egy olyan gyerekparadicsomba repítenek, ahol kisgyereknél csak kiskutyának lenni jobb.


SZERETNÉM MEGNYERNI A KÖNYVET ››
 

A Szabados Ágnes által alapított Libertine Könyvkiadó első mesekönyve mindenki kedvence lehet, akinek volt, van vagy lesz kiskutyája, vagy mindig is szeretett volna egyet…

Lajos kutya kalandjai igazi gondtalan, falusi miliőben játszódnak, egy olyan gyerekparadicsomban, amelyet talán mindannyian őrzünk a szívünkben, vagy mindannyian vágyunk rá.

A könyvet a 3–6 év közti gyerekeknek ajánljuk, de Kristóf a mesekönyv segítségével nemcsak a kicsiket szerette volna megismertetni Lajos kutyával, Vazullal, a kecskével vagy éppen Bonifác cicával, hanem felhívja a figyelmet az esti mesélés fontosságára is, amely akár – mint az ő és kislánya, Mira esetében – a gyerekkori élményekből is meríthet, szorosabbra fűzve a szülő és a gyermek közti kapcsolatot.

A könyv illusztrációja Bertóthy Ágnes munkája.​


SZERETNÉM MEGNYERNI A KÖNYVET ››
 

További információ a kötetről itt ››

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére