Jelenlegi hely

Gáncs Kristóf: Lajos kutya megérkezik - Novemberi könyvajánló és nyereményjáték a Budapestimamin

Kezdetben olyan apró, hogy egy kabátzsebben is elfér, ám hamarosan már az egész világ körülötte forog. Ő Lajos kutya, aki megérkezik, és mindent a feje tetejére állít! Hősies szúnyogvadász, nyomozónak sem utolsó, és a fociban is remekel, csak aztán fürödni ne kelljen… Kalandjai faluszerte híresek, és Lajos kutya legnagyobb megelégedésére mindig jut bennük hely egy nagy szelet sonkának vagy kolbászos szendvicsnek is. Nyerd meg a nálunk a könyvet a mesekönyvhöz tartozó matricacsomagokkal együtt!


Fotók: Szabó Lilla

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervet kommunikációs igazgatója és két kisgyermek édesapja, aki esti mesemondásai során teremtette újra mesehősként gyerekkori kedvencét, Lajos kutyát.

Mulatságos történetei egy olyan gyerekparadicsomba repítenek, ahol kisgyereknél csak kiskutyának lenni jobb.


SZERETNÉM MEGNYERNI A KÖNYVET ››
 

A Szabados Ágnes által alapított Libertine Könyvkiadó első mesekönyve mindenki kedvence lehet, akinek volt, van vagy lesz kiskutyája, vagy mindig is szeretett volna egyet…

Lajos kutya kalandjai igazi gondtalan, falusi miliőben játszódnak, egy olyan gyerekparadicsomban, amelyet talán mindannyian őrzünk a szívünkben, vagy mindannyian vágyunk rá.

A könyvet a 3–6 év közti gyerekeknek ajánljuk, de Kristóf a mesekönyv segítségével nemcsak a kicsiket szerette volna megismertetni Lajos kutyával, Vazullal, a kecskével vagy éppen Bonifác cicával, hanem felhívja a figyelmet az esti mesélés fontosságára is, amely akár – mint az ő és kislánya, Mira esetében – a gyerekkori élményekből is meríthet, szorosabbra fűzve a szülő és a gyermek közti kapcsolatot.

A könyv illusztrációja Bertóthy Ágnes munkája.​


SZERETNÉM MEGNYERNI A KÖNYVET ››
 

További információ a kötetről itt ››

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hátizsák

Hátizsák

„Június volt s ujjongtunk, nincs tovább…” Hosszú évekig június közepe táján Dávid is átérezte az Ady-vers üzenetét, várva a „szabad mellű” örömöket ígérő vakációt. A gimnázium hat évének legutolsó tanítási napján viszont nem volt ujjongás. Valami véget ért. Eljött a búcsúzás ideje.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére