Jelenlegi hely

Gáncs Kristóf: Lajos kutya megérkezik - Novemberi könyvajánló és nyereményjáték a Budapestimamin

Kezdetben olyan apró, hogy egy kabátzsebben is elfér, ám hamarosan már az egész világ körülötte forog. Ő Lajos kutya, aki megérkezik, és mindent a feje tetejére állít! Hősies szúnyogvadász, nyomozónak sem utolsó, és a fociban is remekel, csak aztán fürödni ne kelljen… Kalandjai faluszerte híresek, és Lajos kutya legnagyobb megelégedésére mindig jut bennük hely egy nagy szelet sonkának vagy kolbászos szendvicsnek is. Nyerd meg a nálunk a könyvet a mesekönyvhöz tartozó matricacsomagokkal együtt!


Fotók: Szabó Lilla

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervet kommunikációs igazgatója és két kisgyermek édesapja, aki esti mesemondásai során teremtette újra mesehősként gyerekkori kedvencét, Lajos kutyát.

Mulatságos történetei egy olyan gyerekparadicsomba repítenek, ahol kisgyereknél csak kiskutyának lenni jobb.


SZERETNÉM MEGNYERNI A KÖNYVET ››
 

A Szabados Ágnes által alapított Libertine Könyvkiadó első mesekönyve mindenki kedvence lehet, akinek volt, van vagy lesz kiskutyája, vagy mindig is szeretett volna egyet…

Lajos kutya kalandjai igazi gondtalan, falusi miliőben játszódnak, egy olyan gyerekparadicsomban, amelyet talán mindannyian őrzünk a szívünkben, vagy mindannyian vágyunk rá.

A könyvet a 3–6 év közti gyerekeknek ajánljuk, de Kristóf a mesekönyv segítségével nemcsak a kicsiket szerette volna megismertetni Lajos kutyával, Vazullal, a kecskével vagy éppen Bonifác cicával, hanem felhívja a figyelmet az esti mesélés fontosságára is, amely akár – mint az ő és kislánya, Mira esetében – a gyerekkori élményekből is meríthet, szorosabbra fűzve a szülő és a gyermek közti kapcsolatot.

A könyv illusztrációja Bertóthy Ágnes munkája.​


SZERETNÉM MEGNYERNI A KÖNYVET ››
 

További információ a kötetről itt ››

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére