Jelenlegi hely

Fedezd fel Budapestet játékosan!

Indulj egy vezető-nélküli sétára, fedezz fel érdekes történeteket és oldd meg a rejtvényekkel teli pályát! A kicsik sem fognak unatkozni, a túrák saját tempóban bejárhatóak. A legújabb játék a Gellért hegy titkait tárja fel.

Játékra fel! - Városfelfedező túrák

A Secret City Trails vezető-nélküli városfelfedező túrákat kínál Európa számos nagyvárosában, köztük Budapesten is. A kincskereső kalandokhoz hasonló élmény során a játékosok rejtélyes utakat követnek és a helyszínre jellemző feladványok, izgalmas rejtvények megoldásával érdekes városi történeteket ismerhetnek meg.

Kövess misztikus utakat, fedezz fel rejtett tereket, elbűvölő sikátorokat, érdekes szobrokat, meghitt kávézókat és kültéri művészi alkotásokat. Az utad során történeteket és városi legendákat találsz majd.

A Gellért hegy rejtélyei

A legújabb játék a Gellért hely rejtélyein kalauzolja végig a kalandorokat. Összesen 15 rejtvény vár rátok, amit nagyjából 2-4 óra alatt lehet megoldani. Az egész hegy egy szabadulószobává válik, ahol kicsik és nagyok együtt kutakodhatnak a rejtvények megoldása után, hogy a megfejtések jutalmául kibontakozzon előttük a hely története. Mindezt saját tempóban, időkorlátok nélkül, az általatok választott időpontban.

JÁTÉK CSAK IMAMI OLVASÓKNAK

NYERJ EGY VÁROSFELFEDEZŐ TÚRÁT!

A Gellért hegy Budapest egyik kihagyhatatlan látványossága, innen nyílik a legjobb kilátás a Dunára, és számos történelmi épülettel is találkozhatunk. Méltán a helyiek kedvenc hétvégi kiránduló célpontja, hiszen számos zöld park és a város legklasszabb játszóterei találhatók itt.

Modern utcaművészet és klasszikus műalkotások várnak az útvonalat végigjárókra, ezen kívül persze szórakoztató és furfangos feladványok, amelyeket megoldva kis titkos történetek tárulnak fel.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére