Jelenlegi hely

Ezért válassz Adamo hintát gyermekednek!

Az Adamo hinta bérlés joggal egyre elterjedtebb a kisbabás anyukák körében, ugyanis a baba fejlődésétől kezdve az anyaméhhez hasonló nyugtató ingerek átadásán át rengeteg előnnyel bír. Mi is az az Adamo hinta és hogy tudsz te is bérelni? Mutatjuk!

Mi az Adamo hinta?

Az adamo hinta tulajdonképpen nem más, mint a régen is használt, ringatható bölcső, illetve az egy ponton rögzíthető hinta keveréke. Használata rendkívül praktikus, ugyanis könnyen felszerelhető, akár kültéren is használható. Tisztítása is igen egyszerű, ugyanis lehúzható és mosható huzattal rendelkezik, de akár egy vizes rongy segítségével is könnyen letörölhető.

Az Adamo hinta különlegessége abból fakad, hogy speciális kialakításának köszönhetően a babát az anyaméhhez hasonló ingerek érik benne, így könnyeben megnyugszik a gyermek. Ebben segít a hinta puha borítása is. Az Adamo hinta csupán egy pontra van felfüggesztve, így szinte bármerre tud mozogni. Nagyobb teherbírásának köszönhetően újszülött kortól kezdve akár 5 éves korig is használhatja a gyermek, ugyanis nem csupán bölcsőhintaként alkalmazható, de ülő- és rugóshintaként is egyaránt megállja a helyét, ezért közkedvelt választás az Adamo hinta bérlés az anyukák körében.

Adamo hinta - miért jobb, mint a bölcső?

Az Adamo hinta ma már elterjedtebb a kisbabás anyukák körében, ugyanis nem csupán sérült és koraszülött babák esetén segít a fejlődésben és nehezebb napokon a megnyugtatásban, hanem bármely gyermek koordinációs és egyensúlyérzékét fejleszti.

Az Adamo hinta egy másik előnye, hogy rendkívül jó minőségű, így idő- és értékálló, épp ezért népszerű az Adamo hinta bérlés választása, ugyanis így kevesebb pénzért juthatnak hozzá a szülők a minőségi hintához.

Adamo hinta bérlés - hogyan történik?

Ma már a legtöbb dolog, így az Adamo hinta bérlés is történhet online is. Léteznek olyan bérlési pontok, ahol személyesen átvehető az internetes rendelés után, de akár kiszállítás is kérhető. Manapság már a kiszállítás csupán egy-két munkanapot vesz igénybe, így hamar hozzájuthatsz bérelt Adamo hintádhoz rendelés által is.

Természetesen a legtöbb bérleti helyen Adamo hinta bérlés esetén a visszaszállítás is a szolgáltatás része, így nem kell aggódnod, hogy hogy fog visszajutni a hinta a bérleti pontra. Neked csupán csak annyi a dolgod, hogy megrendeld és felszereld a hintát, majd nézd, ahogy gyermeked boldogan rugózik új, kényelmes kedvenc helyén.


Az Adamo hinta bérlés tehát joggal gyakori a fiatal édesanyák körében, ugyanis esztétikus látványának, könnyű tisztíthatóságának és persze jótékony fejlesztő hatásának köszönhetően minden ilyen típusú hintát használó gyermek egyik kedvenc berendezése. Szerezz Te is örömet gyermeked egy Adamo hintával és bérelj egyet még ma!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére